Tavoitteena sosionomin tutkinto? Aloita opinnot sosiaalialan polkuryhmässä!

Ryhmä nuoria
Jos tavoitteenasi on sosionomin tutkinto, mutta sinulla ei vielä ole opiskelupaikkaa, sosiaalialan polkuopinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa ovat hyvä vaihtoehto. Ilmoittautuminen Helsingissä järjestettäviin opintoihin alkaa 17.7.

Diakin avoin ammattikorkeakoulu järjestää ensi syksynä Helsingissä oman ryhmän sosionomikoulutuksen polkuopinnot aloittaville.

Polkuopinnot muodostuvat 30 opintopisteen laajuisista lukukausikokonaisuuksista, jotka on suunniteltu suoritettavaksi yhden lukukauden aikana. Kun polkuopiskelija on suorittanut 60 opintopisteen opinnot, hänellä on mahdollisuus hakea tutkinto-opiskelijaksi suorahaun kautta.

Sosiaalialan polkuryhmän opinnot järjestetään monimuoto-opintoina, joissa lähijaksoja on kerran kuussa. Syksyn lukukausikokonaisuuden hinta on 175 euroa. Ilmoittautuminen Helsingin polkuryhmään alkaa 17.7. ja päättyy 4.8. Opinnot alkavat 2.9.

Lisätietoja polkuryhmästä on avoimen ammattikorkeakoulun portaalissa, jossa opintoihin myös ilmoittaudutaan.

Sosiaalialan polkuopintoja on mahdollista suorittaa myös Pieksämäellä. Tutustu myös muihin ensi syksyn lukukausi- ja osaamiskokonaisuuksiin!