Tavoitteena sosionomin tutkinto? Aloita opinnot sosiaalialan polkuryhmässä!

Ryhmä nuoria
Jos tavoitteenasi on sosionomin tutkinto, mutta sinulla ei vielä ole opiskelupaikkaa, sosiaalialan polkuopinnot avoimessa ammattikorkeakoulussa ovat hyvä vaihtoehto. Ilmoittautumisaikaa Helsingissä järjestettäviin opintoihin on jatkettu 20.8. asti!

Diakin avoin ammattikorkeakoulu järjestää ensi syksynä Helsingissä oman ryhmän sosionomikoulutuksen polkuopinnot aloittaville. Ryhmässä on vielä vapaita paikkoja.

Polkuopinnot muodostuvat 30 opintopisteen laajuisista lukukausikokonaisuuksista, jotka on suunniteltu suoritettavaksi yhden lukukauden aikana. Kun polkuopiskelija on suorittanut 60 opintopisteen opinnot, hänellä on mahdollisuus hakea tutkinto-opiskelijaksi suorahaun kautta.

Sosiaalialan polkuryhmän opinnot järjestetään monimuoto-opintoina, joissa lähijaksoja on kerran kuussa Helsingin kampuksella. Syksyn lukukausikokonaisuuden hinta on 175 euroa. Ilmoittautuminen Helsingin polkuryhmään päättyy 20.8.

Uusi valintatilaisuus järjestetään 21.8. klo 16.15-17.45 Diakin Helsingin-kampuksella (luokka 331). Tilaisuuteen ei lähetetä erillistä kutsua. Et voi tulla valituksi, ellet osallistu valintatilaisuuteen, joten muista tulla paikalle keskiviikkona.

Valintapäätökset tehdään heti seuraavana päivänä torstaina 22.8. ja opinnot alkavat 2.9.

Lisätietoja polkuryhmästä on avoimen ammattikorkeakoulun portaalissa, jossa opintoihin myös ilmoittaudutaan.