Tutustu uusiin hankesivustoihin: Tuumasta töihin, Virtaa ohjaukseen ja Express Yourself!

Diakin hallinnoimissa hankkeissa on avattu kolme uutta nettisivustoa. Tutustu uusiin sivustoihin ja kiinnostaviin hankeavauksiin!  

Virtaa ohjaukseen

Teetkö monikulttuurista työuravalmennusta? Kaipaatko ammattitaidon vahvistusta ja verkostoitumista samaa työtä tekevien kanssa? Kiinnostaako kielitietoisuus? Hae virtaa ohjaukseen uunituoreilta nettisivuilta.  Hanke tarjoaa täydennyskoulutusta ja avoimia koulutusiltapäiviä monikulttuurista ohjaustyötä tekeville ja siitä kiinnostuneille. Haku täydennyskoulutukseen​ on avattu ja hakuaikaa on 12.8.2019 asti.

Tuumasta töihin!

 

 

 

 

 

Tuumasta töihin – sujuvat koulutuspolut toisella asteella -hanke tekee ammatillista haaveista totta. Hanke on suunnattu romani- ja pääväestölle sekä maahanmuuttajataustaisille henkilöille, joilta puuttuu toisen asteen koulutus tai jotka ovat työttömiä tai työttömyysuhan alaisia.

Diakin hallinnoimassa hankkeessa osatoteuttajina ovat Etelä-Savon Koulutus Oy (Esedu) Savon koulutuskuntayhtymä (Sakky) ja Itä-Savon koulutuskuntayhtymä (SAMIedu), sekä yhteistyökumppanina Mikkelin kaupungin liikelaitos Otavia. Hanketta rahoittaa Euroopan sosiaalirahasto.

Express Yourself!

 

 

 

 

 

Hauskempaa opetusta, osallistavaa itseilmaisua ja itsetuntemuksen lisäämistä – ja parempia oppimistuloksia! Tutustu nelikieliseen Express Yourself – Inclusive Grouping in Schools -hankesivustoon ja katso, miten Euroopassa viedään kouluihin Suomessa kehitettyjä osallisuuden hyviä käytäntöjä.

Euroopan laajuinen hanke pohjautuu Osallistava ja liikunnallinen teatteri -hankkeen työhön. Erasmus+ -rahoitteinen hanke toimii Irlannissa, Liettuassa, Saksassa ja Espanjassa. Hanketta hallinnoidaan Diakista Suomesta käsin.
Muihin Diakin hallinnoimiin hankkeisiin tai osatoteutuksiin voit tutustua täällä.