Siirry sisältöön

Työhyvinvointi

Tarjoamme työyhteisöille ja työelämän asiantuntijoille työnohjaus-, konsultointi- ja valmennuspalveluita, jotka vahvistavat työelämätaitoja ja ruokkivat ammatillista kasvua. Kehittämispalvelumme auttavat ratkaisemaan työelämän haasteita ja avaamaan mahdollisuuksia.

Työnohjaus ja konsultointi

Tahdotko parantaa työyhteisösi toimivuutta ja hyvinvointia? Diak tarjoaa työyhteisöille ja työelämän asiantuntijoille työnohjaus- ja konsultaatiopalveluita, jotka vahvistavat työelämätaitoja ja ammatillista kasvua. Palvelut suunnitellaan organisaatiosi arvojen ja perustehtävien sekä sen nykytilanteen haasteiden ja mahdollisuuksien pohjalta.

Diakin kehittämispalvelut auttavat ratkaisemaan haasteita ja avaamaan mahdollisuuksia:

  • Löydät uusia voimavaroja ja vahvuuksia itsestäsi ja työryhmästäsi.
  • Omaksut työryhmäsi tilanteeseen sopivia uudenlaisia ajattelu- ja toimintatapoja.
  • Saat välineitä työskentelyyn muuttuvissa toimintaympäristöissä.

Kenelle

Työyhteisöille julkisella ja kolmannella sektorilla sekä yrityksissä.

Miten

Työnohjauksella tuemme työntekijöitä, työryhmiä ja esimiehiä asiakas- ja työtilanteissa, ammatillisessa kasvussa, työssä jaksamisessa sekä työyhteisössä toimimisessa ja johtajuudessa.

Konsultoinnilla autamme työryhmän jäseniä ottamaan voimavaransa, osaamisensa ja johtajuutensa käyttöön muutos- ja kehitystilanteissa.

Räätälöityjä koulutuksia voidaan toteuttaa esimerkiksi yhdistämällä työnohjauksellista ja valmentavaa työskentelyä perinteisempään tietopuoliseen koulutukseen. Teemat ja toteutukset suunnitellaan yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Työnohjaukset on mahdollista toteuttaa lähi- tai etäohjauksena.

Hinnasto

Ryhmätyönohjaus (90 min) 220–280 € + alv 24 %

Yksilötyönohjaus (45 min) 110–140 € + alv 24 %

Työnohjaushinnoista voidaan neuvotella. Hinnoissa otetaan huomioon esimerkiksi prosessin pituus, ryhmäkoko ja alueellisuus.

Konsultaatioiden hinnat neuvotellaan erikseen.

Valmennus

Kenelle

Työyhteisöille julkisella ja kolmannella sektorilla sekä yrityksissä.

Miten

Valmennamme tiimejä kehittämään yhteistyötä, vuorovaikutusta ja tavoitteellista työskentelyä sekä ratkaisemaan ongelmia.

Räätälöityjä koulutuksia voimme toteuttaa esimerkiksi yhdistämällä työnohjauksellista ja valmentavaa työskentelyä perinteisempään tietopuoliseen koulutukseen. Suunnittelemme teemat ja toteutukset yhteistyössä asiakkaan kanssa.

Hinnat

Hinnat neuvotellaan erikseen.