Siirry sisältöön

Avoimen AMK:n nonstop-opinnot

Täydennä osaamistasi avoimen AMK:n nonstop-opinnoilla

Voit suorittaa Diakin nonstop-opintoja itsenäisesti ja omaan tahtiisi opiskellen verkossa. Niissä ei ole aikaan tai paikkaan sidottua opetusta tai ohjausta.

Nonstop-opintojen ilmoittautumisaika on jatkuva, ja päättyy noin 4 viikkoa ennen toteutuksen päättymistä.

Avoimen AMK:n yhteystiedot

Avoimen AMK:n opintotoimisto avoin@diak.fi, p. ​​029 469 6433 (ma-to klo 9-12).

Opinto-ohjaaja Karri Soppikarri.soppi@diak.fi.

Inhimillisyyden elementit 3 op

Miten ratkaista luonnon kantokykyyn, köyhyyteen ja eriarvoisuuteen liittyvät ongelmat oikeudenmukaisesti ja inhimillisesti? Mitä inhimillisyys oikeastaan tarkoittaa? Kaikille avoimella verkko-opintojaksolla pohditaan koko ihmiskuntaa koskettavia kysymyksiä.

Nuorten asumisneuvonta ja -ohjaus 5 op

Oletko kohdannut työssäsi nuorten asumiseen liittyviä haasteita? Verkko-opintojaksolla perehdyt nuorten asumisen ja asunnottomuuden erityispiirteisiin. Kehität osaamistasi asumisneuvontatyössä.

Koulun sosiaalityön perusteet 5 op

Haluaisitko työskennellä koulukuraattorina? Verkko-opintojaksolla perehdyt siihen, millainen ympäristö edistää hyvinvointia koulussa. Miten moniammatillisuus ja verkostotyö toteutuu oppilaitoksissa? Mitä tietoa kuraattorina tarvitset?

Seksuaalisuuden ja sukupuolen ymmärtäminen kohtaamistyössä 5 op

Haluatko oppia kohtaamaan seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyviä asioita? Verkko-opintojaksolla lisäät tietämystäsi seksuaalisuuden ja sukupuolen ajankohtaisista kysymyksistä, ja saat välineitä aiheen ammatilliseen ja eettiseen käsittelyyn.