Siirry sisältöön

Ilmoittaudu varhaiskasvatuksen sosionomin polkuopintoihin

Oletko lähihoitaja tai lastenhoitaja, joka haluaa pätevöityä varhaiskasvatuksen sosionomiksi kokonaan verkossa? Ilmoittautuminen polkuopintoihin on 15.4.–19.4.2024.

Diakonia-ammattikorkeakoulun avoin AMK tarjoaa verkossa suoritettavia polkuopintoja, joissa varhaiskasvatustyöstä kiinnostuneet saavat väylän varhaiskasvatuksen sosionomi (AMK) -tutkinnon suorittamiseen.

Osana tutkintoa suoritat varhaiskasvatuksen ja sosiaalipedagogiikan opinnot, joiden myötä saat pätevyyden toimia varhaiskasvatuksen sosionomina. Lue lisää kelpoisuudesta Diakin sivuilta.

Polkuopinnot suoritettuasi voit hakea tutkinto-opiskelijaksi erillishaussa ilman yhteishakuun osallistumista. Myös tutkinto-opinnot suoritetaan kokonaan verkossa.

Kenelle

Varhaiskasvatuksen sosionomin polkuopinnot on tarkoitettu kasvatus- ja ohjausalan, sosiaali- ja terveysalan tai muun soveltuvan alan perustutkinnon (esim. lastenohjaaja, lastenhoitaja, päivähoitaja) suorittaneille. Kasvatus- ja ohjausalan ammattitutkinto, koulunkäynnin ja aamu- ja iltapäivätoiminnan ohjaajan tai perhepäivähoitajan tutkinto ei kelpoista hakemaan polkuopintoihin.

Sinun tulee pystyä sitoutumaan verkossa tapahtuviin opintoihin, joihin sisältyy aikaan sidottua verkko-opetusta yhtenä arki-iltapäivänä viikossa.

Sinulla tulee myös olla riittävä suomen kielen taito (B2).

Opintojen toteutus

Polkuopinnot kestävät yhden lukuvuoden, ja niiden laajuus on 57–77 opintopistettä riippuen aiemmasta osaamisesta.

Varhaiskasvatuksen sosionomin polkuopinnot järjestetään kokonaan verkossa, eli ne voi suorittaa eri puolilta Suomea. Opinnot sisältävät aikaan sidottua opetusta ja ohjausta tiistaisin klo 15–18.30. Lisäksi opintoihin voi sisältyä tuutorointia, ohjausta ja tukea toisena ajankohtana.

Ilmoittautuminen polkuopintoihin

Ilmoittautuminen opintoihin alkaa 15.4.2024 klo 18.00 ja päättyy 19.4.2024 klo 15.00.

Opiskelijat valitaan ilmoittautumisjärjestyksen ja motivaatiotehtävän perusteella edellyttäen, että hakijalla on tarvittava aiempi osaaminen ja riittävät opiskelussa tarvittavat taidot.

Ilmoittautumisen yhteydessä sinun tulee toimittaa 1) motivaatiotehtävä (yksi A4) ja 2) todistus suoritetusta tutkinnosta.

Lue tarkemmat ohjeet hakusivulta.

Polkuopintojen hinta on 350 euroa.

Ilmoittaudu polkuopintoihin tästä.

Lisätiedot

Lue lisää varhaiskasvatuksen sosionomin kelpoisuudesta Diakin sivuilta.

Diakin avoimen AMK:n opintotoimisto
avoin@diak.fi
p. 029 469 6433 ma–to klo 9–12