Siirry sisältöön

Tutustu Diakin opintoihin tai päivitä osaamistasi avoimessa AMK:ssa keväällä 2024 – suurin osa opinnoista maksuttomia

Avoimessa ammattikorkeakoulussa on tarjolla Diakin sosiaali-, terveys-, tulkkaus- ja kirkon alan AMK- sekä YAMK-tutkintojen opetussuunnitelmiin kuuluvia opintoja.

Diakin avoimen ammattikorkeakoulun kevätlukukauden 2024 opintotarjonta on julkaistu avoimen amk:n verkkokaupassa. Opintoja järjestetään kaikilla Diakin kampuksilla Helsingissä, Oulussa, Porissa ja DiakHub Itä-Suomessa. Osa opinnoista sisältää aikaan sidottua opetusta ja osan voi suorittaa joustavasti verkossa. 

Ilmoittautuminen opintojaksoille alkaa porrastetusti joulukuun ja kevään aikana.  

Nostoja kevään 2024 opintotarjonnasta

  • Harjoittelunohjaajien valmennus 1 op (0 €): Opintojakso sinulle, joka ohjaat nyt tai tulevassa työssäsi korkeakoulu- tai alempien asteiden opiskelijoiden sosiaali-, terveys-, kirkon- tai tulkkauksen alan harjoittelujaksoja ja haluat pohtia ohjausvalmiuksiasi ja kehittyä opiskelijan harjoittelunohjaajana. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Työturvallisuus ja riskienhallinta haasteellisissa asiakastilanteissa 1 op (0 €): Opintojaksolla opit hahmottamaan organisaation, työnantajan ja työntekijän vastuita ja velvollisuuksia työturvallisuuteen liittyvissä asioissa. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Digitaalinen terveyden ja hyvinvoinnin edistäminen uudistuvissa palvelujärjestelmissä 5 op (0 €): Haluatko oppia ymmärtämään digitaalisen teknologian merkitystä ja syventää osaamistasi yksilöiden ja yhteisöjen terveyden edistämisessä? 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Hyvinvointiteknologia 5 op (0 €): Verkko-opintojaksolla opit hyödyntämään digitaalisia palveluita, materiaaleja ja välineitä osana omaa ammattitaitoasi ja työnkuvaasi. Hyvinvointiteknologian mahdollisuuksia on hyödyllistä ymmärtää myös oman hyvinvoinnin tukena.  

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Seksuaalisuuden ja sukupuolen ymmärtäminen kohtaamistyössä 5 op (0 €): Haluatko oppia kohtaamaan seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyviä asioita? Verkko-opintojaksolla lisäät tietämystäsi seksuaalisuuden ja sukupuolen ajankohtaisista kysymyksistä, ja saat välineitä aiheen ammatilliseen ja eettiseen käsittelyyn. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Koulun sosiaalityön perusteet 5 op (0 €): Haluaisitko työskennellä koulukuraattorina? Verkko-opintojaksolla perehdyt siihen, millainen ympäristö edistää hyvinvointia koulussa. Miten moniammatillisuus ja verkostotyö toteutuu oppilaitoksissa? Mitä tietoa kuraattorina tarvitset? 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Nuorten asumisneuvonta ja ohjaus 5 op (0 €): Oletko kohdannut työssäsi nuorten asumiseen liittyviä haasteita? Verkko-opintojaksolla perehdyt nuorten asumisen ja asunnottomuuden erityispiirteisiin. Kehität osaamistasi asumisneuvontatyössä. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu mukaan  

Tutustu koko opintotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://hakija.diak.fi.

Avoimen amk:n opintojen maksutapana on vain Paytrail, ellei opintojen tiedoissa erikseen toisin mainita. Opintomaksu peritään heti ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli saat paikan valitsemiisi opintoihin. Jos jäät varasijalle, opintomaksu peritään vasta, jos voimme tarjota sinulle peruutuspaikan valitsemiisi opintoihin.  

Tutustu tarjontaamme ja lue lisää avoimessa AMK:ssa opiskelusta meidän verkkosivullamme!

Tutustu Diakin avoimen ammattikorkeakoulun yleisiin ilmoittautumisohjeisiin. 

Yhteystiedot

Diakin opintotoimisto 

opintotoimisto.diak.fi 

Puh. 029 469 6433 (ma-to klo 9–12)