Siirry sisältöön

Diakin Advisory Board on aloittanut toimintansa

Diakin Advisory Boardin jäsenet
Diakin Advisory Board kokoontui ensimmäisen kerran Diakin Helsingin-kampuksella 15. syyskuuta 2023. Advisory Board on ulkopuolisista huippuasiantuntijoista koostuva neuvonantajaryhmä, jotka on valittu edistämään Diakin vaikuttavuutta, yhteiskunnallista asemaa ja strategista visiointia.

– On valtava voimavara saada monipuolista näkemystä toimintamme kehittämiseen ja vaikuttavuuden vahvistamiseen, sanoo Diakin toimitusjohtaja-rehtori Elina Juntunen.

Ryhmässä on mukana Kirkkohallituksen sosiaalietiikan asiantuntija Liisa Björklund, Sitran tulevaisuuslaboratorion johtava asiantuntija Kirsi Hanhisalo, Autismisäätiö-konsernin toimitusjohtaja Timo Heiskala, Kirkon ulkomaanavun varatoiminnanjohtaja Ikali Karvinen, kansanedustaja Minja Koskela sekä lääkärikeskus Aavan ja lastenlääkäriasema Pikkujätin markkinointi- ja viestintäjohtaja Pauli Waroma.

Ryhmän työ keskittyy alkuvaiheessa brändiin ja vaikuttavuuteen. Ensimmäisessä tapaamisessa oli varattu aikaa esittäytymiselle sekä toiveille tulevaa työskentelyä ajatellen. Advisory Boardin jäseniä yhdistää kaikkia uteliaisuus maailmasta, halu parantaa maailmaa sekä ihmisyys tekemisen keskiössä. Diakista paikalla olivat rehtori-toimitusjohtaja Elina Juntunen, kehitysjohtaja Elina Ylikoski, viestintäpäällikkö Aura Vuorenrinne sekä viestinnän harjoittelija Saara Alamäki.

Esittäytymisien lisäksi tapaamisessa keskusteltiin Diakin brändipositiosta ja erottautumisesta kilpailijoistaan. Aamu tarjosi hyvän pohjan laadukkaalle työskentelylle jatkossakin.

Advisory Board tapaa neljä kertaa vuodessa. Sen seuraava tapaaminen järjestetään loppuvuodesta.