Siirry sisältöön

Ilmoittaudu avoimen AMK:n syyslukukauden 2023 opintoihin – osa opinnoista kaikille maksuttomia

Avoimessa ammattikorkeakoulussa voi suorittaa lähes kaikkia Diakin AMK- ja YAMK-tutkintojen opetussuunnitelmiin kuuluvia opintoja.

Diakin avoimen ammattikorkeakoulun syyslukukauden 2023 opintotarjonta on julkaistu avoimen amk:n verkkokaupassa. Ilmoittautumisajat opintojaksoille alkavat porrastetusti kesän aikana ja tarjolla on sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen alan AMK- ja YAMK-tason opintoja. Opintoja järjestetään kaikilla Diakin toimipaikoilla Helsingissä, Oulussa, Porissa ja DiakHub Itä-Suomessa. Osa opinnoista sisältää aikaan sidottua opetusta ja osan voi suorittaa joustavasti verkossa syksyn aikana. 

Maksuttomia opintoja syksyllä 2023

  • Koulun sosiaalityön perusteet 5 op: Haluaisitko työskennellä koulukuraattorina? Verkko-opintojaksolla perehdyt siihen, millainen ympäristö edistää hyvinvointia koulussa. Miten moniammatillisuus ja verkostotyö toteutuu oppilaitoksissa? Mitä tietoa kuraattorina tarvitset? 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Seksuaalisuuden ja sukupuolen ymmärtäminen kohtaamistyössä 5 op: Haluatko oppia kohtaamaan seksuaalisuuteen ja sukupuoleen liittyviä asioita? Verkko-opintojaksolla lisäät tietämystäsi seksuaalisuuden ja sukupuolen ajankohtaisista kysymyksistä, ja saat välineitä aiheen ammatilliseen ja eettiseen käsittelyyn. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Nuorten asumisneuvonta ja ohjaus 5 op: Oletko kohdannut työssäsi nuorten asumiseen liittyviä haasteita? Verkko-opintojaksolla perehdyt nuorten asumisen ja asunnottomuuden erityispiirteisiin. Kehität osaamistasi asumisneuvontatyössä. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Inhimillisyyden elementit 3 op: Opiskeltuasi verkkokurssin sinulla on ajankohtaisia näkökulmia eettisyydestä, inhimillisestä vuorovaikutuksesta sekä yhteiskehittämisestä. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Hyvinvointiteknologia 5 op: Verkko-opintojaksolla opit hyödyntämään digitaalisia palveluita, materiaaleja ja välineitä osana omaa ammattitaitoasi ja työnkuvaasi. Hyvinvointiteknologian mahdollisuuksia on hyödyllistä ymmärtää myös oman hyvinvoinnin tukena.  

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Harjoittelunohjaaja valmennus 1 op: Opintojakso sinulle, joka ohjaat nyt tai tulevassa työssäsi korkeakoulu- tai alempien asteiden opiskelijoiden sosiaali-, terveys-, kirkon- tai tulkkauksen alan harjoittelujaksoja ja haluat pohtia ohjausvalmiuksiasi ja kehittyä opiskelijan harjoittelunohjaajana. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

  • Rakenteellinen sosiaalityö 5 op: Verkko-opintojaksolla perehdyt rakenteellisen sosiaalityön perusteisiin ja tavoitteisiin suomalaisessa hyvinvointivaltiossa. Opit hyödyntämään asiakkaan osallisuuden huomioivia tiedonkeruun ja vaikuttamisen menetelmiä osana rakenteellista sosiaalityötä. 

Lisätietoja ja ilmoittautuminen 

Ilmoittaudu mukaan

Tutustu koko opintotarjontaan ja ilmoittaudu mukaan osoitteessa https://hakija.diak.fi 

Avoimen amk:n opintojen maksutapana on vain Paytrail, ellei opintojen tiedoissa erikseen toisin mainita. Opintomaksu peritään heti ilmoittautumisen yhteydessä, mikäli saat paikan valitsemiisi opintoihin. Jos jäät varasijalle, opintomaksu peritään vasta, jos voimme tarjota sinulle peruutuspaikan valitsemiisi opintoihin.  

Tutustu tarjontaamme ja lue lisää avoimessa AMK:ssa opiskelusta meidän verkkosivullamme! 

Tutustu Diakin avoimen ammattikorkeakoulun yleisiin ilmoittautumisohjeisiin. 

Yhteystiedot

Diakin opintotoimisto
opintotoimisto.diak.fi
puh. 029 469 6433 (ma-to klo 9–12)