Siirry sisältöön

Ilmoittaudu Diakin avoimen ammattikorkeakoulun syksyllä alkaviin polkuopintoihin!

Opiskelijoita ja mainosteksti, kuvituskuva
Polkuopinnoilla tarkoitetaan lukukausi- tai lukuvuosipaketin suorittamista avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ilmoittautuminen alkaa lähiviikkoina.

Diakin avoimen ammattikorkeakoulun syksyn 2023 polkuopintojen ilmoittautuminen on käynnistymässä lähiviikkoina verkkokaupassa. Polkuopinnoilla tarkoitetaan lukukausi- tai lukuvuosipaketin suorittamista avoimessa ammattikorkeakoulussa. Lukukausiopinnot kestävät yhden lukukauden, opintojen laajuus on noin 30 opintopistettä. Lukukausiopinnot on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka aikovat hakea tutkinto-opiskelijaksi yhteishaussa tai avoimen ammattikorkeakoulun erillishaussa, mutta haluavat aloittaa täysipäiväiset opinnot jo ennen tutkinto-opiskelijaksi pääsyä.

Jokaisessa Diakin aloittavassa opetusryhmässä on muutama paikka varattuna polkuopiskelijoille.  Polkuopintojen tavoitteena on suorittaa samat opinnot samassa tahdissa kuin tutkinto-opiskelijat.

Sosiaalialan lukukausikokonaisuudet

Sosionomi-diakonikoulutus, 1. lukukausi Helsingin-kampus
Sosionomi-kirkon nuorisotyönohjaaja -koulutus, 1. lukukausi Helsingin-kampus
Degree Programme in Social Services, 1. lukukausi Helsingin-kampus

Terveysalan lukukausikokonaisuudet

Sairaanhoitajakoulutus, 1. lukukausi:

Helsingin-kampus
Oulun-kampus
Porin-kampus
DiakHub Pieksämäki

Sairaanhoitaja-diakonissakoulutus, 1. lukukausi DiakHub Joensuu

Tulkkausalan lukukausikokonaisuudet

Viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutus, 1. lukukausi Helsingin-kampus
Asioimistulkkauksen koulutus – 1. lukukausi Helsingin-kampus

Tutustu polkuopiskeluun Diakissa.

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu polkuopintoihin koulutus- ja kampuskohtaisen linkin kautta 24.7.–30.7.  Lukukausikokonaisuuden opintomaksu on 175 euroa ja lukuvuosikokonaisuuden opintomaksu on 350 euroa. Opiskelijat valitaan polkuopintoihin ilmoittautumisjärjestyksessä edellyttäen, että hakijalla on riittävä suomen kielen kielitaito amk-opintoihin. Tarkista aikaan sidottu verkko-opetus ja kampuksilla tapahtuva lähiopetus ilmoittautumissivun opintojakson tiedoista avaamalla tiedot auki kohdasta “Sisältyvät toteutukset”.

Yhteystiedot 

Diakin opintotoimisto
opintotoimisto.diak.fi
Puh. 029 469 6433 (ma-to klo 9–12)