Siirry sisältöön

DiakLive: Kohti nuorilähtöistä tukea

DiakLive: Kohti nuorilähtöistä tukea
Diakonia-ammattikorkeakoulun ja Zekki-tukipalvelun järjestämässä tapahtumassa pohditaan vastauksia nuorten tuen tarpeeseen.

Miten nuorten hyvinvointia voidaan vahvistaa? Millaista tukea nuoret kaipaavat? Tule 7.3. klo 17–19 kuulemaan, miten nuoret kehittäisivät heille suunnattuja tukipalveluita!

Diak ja Zekki-digipalvelu järjestävät yhteistyössä DiakLive: Kohti nuorilähtöistä tukea -tapahtuman, jossa pureudutaan siihen, miten nuorten palveluita rakennetaan vastaamaan nuorten tarpeisiin. Tapahtumassa nostetaan esille nuorilähtöistä kehittämistä, josta nuorten ilmainen digipalvelu Zekki on yksi esimerkki. Paikan päällä on nuoria ja ammattilaisia, jotka avaavat nuorilähtöisen tuen merkitystä ja antavat konkreettisia vinkkejä vaikuttavampien palveluiden kehittämiseen.

Tilaisuuden alussa kuullaan tutkija ja projektipäällikkö Reija Paanasen sekä Nuorten turvatalojen johtaja Leena Suurpään puheenvuorot. Nuorten ääni saadaan kuuluviin, kun nuorten paneeli jatkaa keskustelua yhdessä yleisön kanssa. Paneelissa keskustellaan nuorten tarvitsemasta tuesta ja sen kehittämisestä. Panelisteina ovat:

  • Pinja Sanaksenaho, vaikuttaja
  • Essi Laitinen, Zekin kehittäjäryhmä
  • Ben Panyanil, Zekin ohjausryhmä

Tapahtuman avaa Diakin rehtori Elina Juntunen ja juontaa Niilo Helminen.

Tapahtuma on suunnattu kaikille nuorten hyvinvoinnista kiinnostuneille, nuorten palveluita kehittäville ja nuorten kanssa työskenteleville. Tapahtuma järjestetään hybridinä: voit seurata etänä striimiä tai saapua nauttimaan tunnelmasta paikan päälle Helsingin yliopiston Porthanian PII-saliin, osoitteeseen Yliopistonkatu 3. Ilmoittaudu mukaan viimeistään 6.3. tästä linkistä.

Lähetämme striimin linkin sähköpostiisi viimeistään kaksi tuntia ennen tapahtuman alkua.

Tervetuloa kuuntelemaan ja keskustelemaan tärkeästä aiheesta yhdessä asiantuntijoiden ja nuorten kanssa! Tilaisuuteen on vapaa pääsy. Tapahtumassa on kahvi- ja kakkutarjoilu.

Ohjelman voit katsoa tästä linkistä.