Siirry sisältöön

Ilmoittaudu Diakin avoimen ammattikorkeakoulun keväällä alkaviin polkuopintoihin!

Opiskelijoita ja mainosteksti, kuvituskuva
Polkuopinnoilla tarkoitetaan lukukausi- tai lukuvuosipaketin suorittamista avoimessa ammattikorkeakoulussa. Ilmoittautuminen alkaa marraskuun lopussa.

Diakin avoimen ammattikorkeakoulun kevään 2023 polkuopintojen ilmoittautuminen tapahtuu 28.11.-4.12.2022 avoimen amk:n verkkokaupassa.

Polkuopinnoilla tarkoitetaan lukukausi- tai lukuvuosipaketin suorittamista avoimessa ammattikorkeakoulussa. Lukukausiopinnot kestävät yhden lukukauden, opintojen laajuus on noin 30 opintopistettä. Lukukausiopinnot on tarkoitettu ensisijaisesti opiskelijoille, jotka aikovat hakea tutkinto-opiskelijaksi yhteishaussa tai avoimen ammattikorkeakoulun erillishaussa, mutta haluavat aloittaa täysipäiväiset opinnot jo ennen tutkinto-opiskelijaksi pääsyä. 

Jokaisessa Diakin aloittavassa opetusryhmässä on muutama paikka varattuna polkuopiskelijoille.  Polkuopintojen tavoitteena on suorittaa samat opinnot samassa tahdissa kuin tutkinto-opiskelijat. 

Helsingin-kampuksen polkuopinnot

Oulun-kampuksen polkuopinnot

Porin-kampuksen polkuopinnot

Tutustu polkuopiskeluun Diakissa. 

Ilmoittaudu mukaan

Ilmoittaudu opintoihin koulutus- ja kampuskohtaisen linkin kautta 28.11.–4.12. Lukukausikokonaisuuden opintomaksu keväällä 2023 on 175 euroa.

Opiskelijat valitaan polkuopintoihin ilmoittautumisjärjestyksessä edellyttäen, että hakijalla on riittävä suomen kielen kielitaito amk-opintoihin. Tarkista aikaan sidottu verkko-opetus ja kampuksilla tapahtuva lähiopetus ilmoittautumissivun opintojakson tiedoista avaamalla tiedot auki kohdasta “Sisältyvät toteutukset”.  

Yhteystiedot 

Diakin opintotoimisto
opintotoimisto.diak.fi
Puh. 029 469 6433 (ma-to klo 9–12)