Siirry sisältöön

Hae englanninkieliseen sairaanhoitajakoulutukseen 4.8. mennessä

Haitko kevään 2022 yhteishaussa sosiaali- ja terveysalalle, mutta et saanut opiskelupaikkaa? Voit hakea erillishaussa englanninkieliseen sairaanhoitajakoulutukseen kevään UAS-testin tuloksella.

Englanninkielinen sairaanhoitajakoulutuksen lisähaku toteutetaan aikavälillä 28.7.–4.8. Lue englanninkielisten nettisivujen uutisesta lisää hakemisesta ja hakukelpoisuudesta.

Syksyllä 2022 alkava koulutus järjestetään Diakin ja Arcadan yhteistyönä Helsingissä päiväopintoina ja voit lukea siitä lisää englanninkielisiltä sivuiltamme.

Diak palvelee hakijoita

Diakin hakijapalvelut tavoittaa joko puhelimitse: 0400 725 384 (ma-to 10–11 ja 12–14) tai sähköpostitse: hakijapalvelut@diak.fi. Löydät tietoa hakemisesta, tutkinnoista sekä yhteishaun aikataulun hakijan sivuilta. 

Hyvän tekemisen korkeakoulu 

Diakista valmistutaan auttamisen ammattilaisiksi monenlaisiin rooleihin ja ympäristöihin. Diakista valmistuneilla on vahva ammattiosaaminen, hyvät yhteistyötaidot, kyky toimia monikulttuurisissa ympäristöissä sekä valmiudet oman työn kehittämiseen ja elinikäiseen oppimiseen.   

Diak on ylivoimaisesti suurin sosiaalialan ammattikorkeakoulutuksen järjestäjä Suomessa. 

Lisätietoa 

Katso koulutustemme tiedot ja hakuohjeet hakijan sivuilta

Lue tai katso opiskelijoidemme tarinoita