Siirry sisältöön

Äänestä Zekki-tukipalvelu voittoon

Zekki-tukipalvelu taistelee voitosta kahdessa eri kilpailussa tänä keväänä. TerveSos- ja Paras suomalainen oppimisratkaisu-kilpailuissa on kaksi sarjaa, yleisön suosikki ja raadin valinta. Sinun äänesi voi ratkaista, voittaako Zekki yleisön suosikki osuudet.

Diakin Nuorten digitaaliset tukipolut – 3X10D -hankkeessa kehitelty digitaalinen Zekki-tukipalvelu osallistuu moneen kilpailuun tänäkin vuonna. Joulukuussa 2021 Zekki valittiin Euroopan sosiaalisten innovaatioiden kilpailussa voittajaksi 565 ehdokkaan joukosta.

Kilpailumenestys jatkuu, sillä huhtikuussa 2022 Zekki pääsi finaaliin sekä THL:n TerveSos-kilpailussa, että Suomen eOppimisen RY:n eEemeli Paras suomalainen oppimisratkaisu -kilpailun tuotesarjassa.

Kestävää hyvinvointia

THL:n TerveSos-kilpailussa haetaan kestävään hyvinvointiin perustuvia monitoimijaisia toimintamalleja ja ratkaisuja. Zekki on yksi viidestä finalistista.

TerveSos-kilpailussa raati valitsee voittajan ja yleisö valitsee suosikin. Arviointiraadin valitsema voittaja ja yleisön suosikki julkaistaan TerveSos-tapahtumassa 24.5.2022 klo 16.00.

Zekkiä voit käydä äänestämässä tästä linkistä. Selaa sivun alaosaan ja peukuta palvelua.

Digihyvinvointia ja osallisuutta

eEemeli-kilpailussa palkitaan tänä vuonna digihyvinvointia ja osallisuutta tukeva ratkaisu. Paras suomalainen oppimisratkaisu on vuosittain järjestettävä kilpailu, jonka tavoitteena on nostaa esille erilaisia oppimisen ratkaisuja, edistää tuotteiden innovatiivisuutta, sekä kannustaa toimijoita luomaan ja kehittämään uusia oppimisratkaisuja myös kansainvälisille markkinoille. Zekki on finaalissa yksi neljästä kilpailijasta.

Kilpailun voittaja, sekä yleisön suosikki julkistetaan 1.6.2022 järjestettävässä tapahtumassa.

Voit käydä äänestämässä Zekkiä tästä linkistä. Sivulta löydät äänestysohjeet.

Lisätietoja

Tutustu Zekkiin osoitteessa www.zekki.fi

Lue lisää kilpailuista hankesivuilta tästä linkistä.