Siirry sisältöön

O’Diakon liikuntaviikko on käynnissä! Nappaa vinkit palautumiseen tietokoneen ääreltä

Piirroskuvituksessa kolme ihmishahmoa palapelinpaloja käsissään.

Hei Diakin opiskelija! Tervetuloa osallistumaan liikunnalliseen teemaviikkoon, jossa opiskelijakunta O’Diako keskittyy opiskelijoiden hyvinvoinnin edistämiseen mm. tarjoamalla materiaaleja taukojumppiin.

O’Diakon verkkosivuilla on paikallisia liikuntavinkkejä eri Diakonia-ammattikorkeakoulun kampuksien opiskelijoille.

Katso myös O’Diakon Facebook- sekä Instagram-tileiltä, mitä liikuntaviikolla tapahtuu!

Taukojumpan aika! Katso vinkkejä taukojumppaan ohjaavilta videoilta

Liikuntaviikon alussa julkaistiin kolme videota taukojumppiin, jotka sopivat erityisesti istumatyötä tekeville. Taukojumppavideoiden aiheina ovat ylävartalon liikkuvuus, keskivartalon vahvistus ja ja alavartalon liikkuvuus sekä niskakyhmyn ennaltaehkäisy ja helpotus.

Videot on luotu Korkeakouluopiskelijoiden hyvinvoinnin edistäminen taukojumpan avulla -opinnäytetyön tuotoksena. Opinnäyte on tehty Ohjauksella hyvinvointia (OHJY) -hankkeessa.

 

 

 

Anna palautteesi!

Keräämme myös palautetta teemaviikosta palautekyselyn avulla, vastaa kyselyyn osoitteessa: https://link.webropolsurveys.com/S/60E5E60BD1E6202F
Parannetaan yhdessä jokaisen opiskelijan hyvinvointia!


Liikunnallinen teemaviikko on osa Ohjauksella hyvinvointia (OHJY) -hanketta. Hanke edistää korkeakouluopiskelijoiden hyvinvointia ja yhteisöllisyyttä. Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoimassa hankkeessa ovat mukana Kajaanin ammattikorkeakoulu (Kamk), Metropolia Ammattikorkeakoulu, Oulun ammattikorkeakoulu (Oamk), Oulun yliopisto, Turun ammattikorkeakoulu, sekä opiskelijakunnat KAMO, O’Diako ja TUO sekä järjestökumppanit Nyyti Ry ja Diakonissalaitos/VAMOS. Hanke saa rahoitusta opetus- ja kulttuuriministeriöltä. Hankkeen ajanjakso on 6.4.2021-31.12.2023.