Siirry sisältöön

DiakHubin syksyn keskustelutilaisuudet pureutuvat parempien palveluiden rakentamiseen

Kuvituskuva, jossa hymyilevä nainen katsoo kameraan fläppitaulun takaa. Kuvassa on teksti: DiakHubin syksyn 2021 aamukahvit - joka kuun ensimmäinen keskiviikko. Vaikuttavia ratkaisuja viheliäisiin ongelmiin.
DiakHub kutsuu palveluiden parantamisesta kiinnostuneet tutkijat, kehittäjät, viranhaltijat, tuottajat, toimittajat ja käyttäjät aamukahveille. Joka kuukauden ensimmäinen keskiviikko järjestettävät aamukahvitilaisuudet ratkovat sote-palveluiden haasteita monialaisella yhteistyöllä.

DiakHub järjestää syksyllä teemallisia keskustelutilaisuuksia, joissa aiheina on muun muassa digipalvelut, lastensuojelu sekä ratkaisut eriarvoisuuden torjumiseen ja työllisyyden vahvistamiseen.

– Halusimme kutsua kaikki samoista aiheista kiinnostuneet yhteisen kahvipöydän äärelle kertomaan osaamisestaan ja keskustelemaan yhteistyömahdollisuuksista, kertoo hyvinvoinnin tutkija Sakari Kainulainen DiakHubista.

Kahvipöytä kokoontuu Teamsin välityksellä, joten mukaan pääsee kaikkialta Suomesta. Aamukahvit alkavat lyhyellä puheenvuorolla, jonka jälkeen aikaa on varattu vapaalle keskustelulle.

Aamukahvien aiheet käsittelevät sote-palveluiden kipukohtia

Syyskuussa keskustellaan digitalisaation mahdollisuuksista palvelujen kehittämisessä. Mutta kuinka kehitetään ihmislähtöisiä digitaalisia palveluita, jotka ymmärtävät asiakasta ja hänen tilannettaan? Digipalveluiden maailmaan johdattelemassa ovat kansallisen AuroraAl-tekoälyohjelman asiantuntijat sekä nuorille suunnatun Zekki-digipalvelun kehittäjäryhmä.

Lokakuussa puhutaan osallisuudesta ja eriarvoisuudesta. Huono-osaisuuden juurisyihin pureutumalla on mahdollista lisätä hyvinvointia monella sektorilla. Suomen alueellisista eroista huono-osaisuudessa ovat kertomassa Huono-osaisuus Suomessa-karttapalvelun kehittäjät.

Loppuvuoden aiheet tarttuvat ajankohtaisiin puheenaiheisiin. Lokakuussa pohditaan työllisyyttä ja sitä, miten osatyökykyisten ja nuorten työllistymistä voisi helpottaa. Joulukuussa pureudutaan lastensuojelun tilaan ja otetaan katsaus tulevaisuuteen: mitkä ovat ratkaisut lastensuojelun parantamiseksi?

Kahvipannu porisemaan – ilmoittaudu mukaan aamukahveille!

DiakHubin aamukahvit järjestetään keskiviikkoisin 1.9., 6.10., 3.11. ja 1.12. klo 9–10 Teamsin välityksellä. Haluamme juuri sinut mukaan kuumien kahvikupposten äärelle!

>> Ilmoittaudu aamukahveille
>> Lataa DiakHubin syksyn aamukahvien esite (pdf)

Osallistumislinkki lähetetään kaikille ilmoittautuneille päivää ennen tilaisuutta.

Lisätietoja

Sakari Kainulainen, sakari.kainulainen@diak.fi, 040 8696018
Harri Kostilainen, harri.kostilainen@diak.fi, 040 501 9394

Tutustu DiakHubiin – vaikuttavia ratkaisuja viheliäisiin ongelmiin