Diakin uudet opiskelijat syksylle 2021 on valittu!

Kevään yhteishaun opiskelijavalinnat on tehty. Onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa joukkoomme uudet diakilaiset!

Kevään yhteishaun valintakokeiden toinen vaihe järjestettiin juhannuksen jälkeisellä viikolla Diakin Helsingin-, Oulun-, Pieksämäen- ja Porin kampuksilla. Valintakokeisiin osallistuneiden tulokset on 7.7.2021 julkaistu Opintopolku.fi-palvelussa. Aloituspaikkoja kevään yhteishaussa Diakissa oli yhteensä 505 opiskelijalle.

Keväällä opiskelemaan hakeneet näkevät opiskelijavalinnan tilanteensa Oma Opintopolku -palvelussa ja kaikille hakeneille on lähetetty tuloskirje 8.7. mennessä. Muista ottaa vastaan opiskelupaikkasi Diakissa, jotta näemme syksyllä opintojen merkeissä! Katso tarkemmat ohjeet Diakissa opintojen aloittamisesta uuden opiskelijan infosta.

Jäikö opiskelupaikka Diakista saamatta?

Ei hätää, voit yhä päästä opiskelemaan varasijoilta tai hakea uudestaan Diakiin syksyn yhteishaussa 1.–15.9. Helsingin-, Porin- tai Oulun-kampukselle! Lisätietoja syksyn yhteishaun hakukohteista hakeminen-sivuilla.

Älä unohda Diakin avoimen AMK:n opintoja – tarjolla on opintojaksoja sosiaali-, terveys-, kirkon- ja tulkkauksen aloilta. Avoimessa ammattikorkeakoulussa voit suorittaa lähes kaikkia Diakin AMK- ja YAMK-tutkintojen opetussuunnitelmiin kuuluvia opintoja. Ilmoittautuminen avoimen AMK:n syksyn opintoihin on käynnissä koko kesän ajan. Lisätietoja täältä ja ilmoittautuminen sekä kurssien haku avoimen AMK:n portaalissa.

Avoimen AMK:n kautta voit tehdä myös polkuopintoja, joissa pääset suorittamaan tutkinnon ensimmäisen lukuvuoden opinnot. Lisätietoja polkuopinnoista täältä.