Siirry sisältöön

Raportoi turvallisuuspoikkeamat Incyssä!

Onko kampuksen piha hiekoittamatta? Tai kohtasitko harjoittelussa vaikeuksia? Varastiko joku puhelimesi kampuksella? Ongelmatilanteista kannattaa raportoida poikkeustilojen raportointityökalun Incyn avulla!

Diakissa on käytössä Incy-järjestelmä, jonne raportoidaan kaikki opiskelu- ja työskentelytiloihin sekä opiskeluun liittyvät turvallisuuspoikkeamat. Meille on tärkeää saada tietoa kaikista poikkeamista, jotta voimme ylläpitää ja kehittää viihtyvyyttä ja turvallisuutta.

Incy-järjestelmään kirjaudutaan omalla Diakin sähköpostiosoitteella osoitteessa: app.incy.io/login/sso

Voit ilmoittaa seuraavista asioista:

 • tietoturvarikkomus
 • opiskelijanvilppi
 • epäasialliseen käyttäytymiseen liittyvät havainnot
 • kiinteistöön liittyvät havainnot
 • ongelmatilanne kv. toiminnassa
 • harjoittelun ongelmatilanne
 • päätös
 • uusi idea
 • muu

Miten raportoin poikkeamista?

 1. Tutustu Incyyn
  Incyn video-opas johdattaa havaintojen raportointiprosessiin. Tutustu siihen Incyn toimittajan Plan Brothersin sivuilla.
 2. Kirjaudu järjestelmään
  Kirjautuminen järjestelmään onnistuu Diakin sähköpostia ja salasanaa käyttämällä: https://app.incy.io/login/saml. Linkki Incyyn löytyy myös Diakin ulkoisilta verkkosivuilta ns. harmaasta alapalkista, josta pääsee myös muihin Diakin sähköisiin järjestelmiin.