Avoimet työpaikat: Sosiaalialan lehtori Helsinkiin

Haemme nyt Helsingin-kampukselle sosiaalialan lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen 1.8.2019-30.6.2020 väliselle ajalle.

Sosiaalialan lehtori opettaa ja ohjaa suomenkielisessä sosiaalialan koulutuksessa. Tehtävään kuuluu myös ensimmäisen lukuvuoden lukukausivastaavan tehtävät.

Sinulla on asetuksen 1129/2014 mukainen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuus ja omaat kokemusta opetus- ja ohjaustehtävistä korkeakoulussa.

Odotamme sinulta laaja-alaista sosiaalialan ja sen palvelujärjestelmän tuntemusta. Asiantuntemus erityisesti auttamistyön eettisistä lähtökohdista (etiikka ja ammatillisuus, kohtaaminen ja ammatillinen vuorovaikutus), tuntemus alan asiakastyön menetelmistä sekä toiminnallisista ja luovista työmenetelmistä ovat sinulle eduksi. Arvostamme monimuoto- ja verkkopedagogista osaamista sekä englannin kielen taitoa. Hyvillä yhteistyö- ja vuorovaikutustaidoilla edistät yhteistyöverkostoja työelämän kanssa ja kehität opetustyötä verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä roolissa.

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Diakin Helsingin-kampukselle, mutta työtehtäviä voi olla myös Diakin muilla kampuksilla.

Lisätietoja tehtävästä antaa vararehtori, koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040 8696001, pirjo.hakala@diak.fi.

Haethan tehtävää 31.3.2019 mennessä. HUOM. tällä hetkellä (26.3.) hakulomake ei toimi toimittajan teknisen vian takia. Vikaa korjataan parhaillaan. Yritäthän jättää hakemuksen vielä uudelleen lähiaikoina.

Lue lisää

Diakin urasivut