Avoimet työpaikat: koulutusviennin asiantuntija Ouluun

Haemme Kaakao- ja Kookos-hankkeisiin Oulun-kampukselle koulutusviennin asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 14.1. – 31.12.2019.

Diak on mukana Pohjois-Pohjanmaan koulutusviennin kasvuun ja kansainvälistymiseen tähtäävissä Kaakao- ja Kookos-hankkeissa.  Näissä hankkeissa rakennetaan alueellista ja kansainvälisellä tasolla toimivaa koulutusviennin toimijaverkostoa, kasvatetaan osaamis- ja liiketoimintapotentiaalia sekä kehitetään oppilaitos-yritysyhteistyöhön rakentuvaa innovaatio ja -kehitysmallia. Hankkeilla edistetään julkisten koulutusorganisaatioiden koulutusviennin innovaatiotoimintaa ja yhteistyötä sekä pureudutaan koulutusviennin tuotteistamiseen ja viestintään.

Koulutusviennin asiantuntija toimii Kaakao- ja Kookos-hankkeiden yhteisenä asiantuntijana. Hän vastaa paikallisen koulutusviennin PINO-verkoston ylläpidosta, kehittämisestä, viestinnästä ja tapahtumien koordinoinnista. Tehtävään kuuluu koulutusorganisaation tarjonnan tuotteistamista ja pilottien toteuttamista, arviointia sekä dokumentointia. Muita tehtäviä on mm. sisäinen ja ulkoinen viestintä, koulutusviennin käsikirjan laatiminen ja hankkeen tulosten jalkauttaminen.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja kokemusta projektityöskentelystä, palvelumuotoilusta sekä tuotteistamisesta. Omaat liiketoimintaymmärrystä, hyvät verkostoitumis-, verkkoviestintä- ja vuorovaikutustaidot. Tehtävässä tarvitaan sujuvaa englannin kielen taitoa ja matkustusvalmiutta.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan mahdollisuuden hanketyöhön laajassa valtakunnallisessa verkostossa.

Haet tehtävään 10.12.2018 mennessä.

Lisätietoja tehtävästä antaa yrittäjyyden ja innovaatioiden erityisasiantuntija Sari Päivärinta, p. 040 590 0163, sari.paivarinta@diak.fi tai hanketoimintapäällikkö Sari Vilminko, p. 040 091 0223, sari.vilminko@diak.fi.

Lue lisää

Diakin urasivut