Diakin uudet opiskelijat syksylle 2018 on valittu

Onnea opiskelupaikasta ja tervetuloa joukkoomme uudet diakilaiset!

Kesän alussa kaikilla kampuksilla vilisi jännittyneitä hakijoita valintakokeissa. Monelle tämä uurastus tuotti opiskelupaikan korkeakoulussa. Aloituspaikkoja Diakissa oli yhteensä 539 opiskelijalle.

Keväällä opiskelemaan hakeneille on lähetetty tieto valinnoista viimeistään tänään 28.6. Muista ottaa vastaan opiskelupaikkasi Diakissa, jotta näemme syksyllä opintojen merkeissä! Katso tarkemmat ohjeet Diakissa aloittamisesta uuden opiskelijan infosta.

Jäikö opiskelupaikka Diakista saamatta? Ei hätää, voit yhä päästä opiskelemaan varasijoilta tai hakea syksyn haussa yhteen kahdeksasta hakukohteestamme! Myös kesän lisähaussa haetaan tulevia tulkkeja. Älä unohda myöskään avoimen AMK:n opintoja, ilmoittautuminen syksyn opintoihin on 16.–18.7.