Siirry sisältöön

Yhteiskehittämistä DiakHubissa

Kohtaatko työssäsi haasteita, joita ratkomaan tarvitaan monitoimijaista tiimiä ja palvelujärjestelmän kehittämistä? DiakHub on osaamiskeskittymä ja yhteiskehittämisen foorumi, jossa ratkaisemme yhdessä kumppaneiden kanssa hyvinvointiin, terveyteen ja työllisyyteen liittyviä viheliäisiä ongelmia.

DiakHubin toiminta perustuu yhteiskehittämiseen. Haemme uusia toimintatapoja ja ratkaisuja saattamalla yhteen palvelujen järjestäjät, tuottajat, käyttäjät sekä korkeakoulun toimijat ja opiskelijat. Uudistamme julkisen sektorin toimintaa tutkimalla ja kehittämällä asiakaslähtöistä sekä monialaista ja -toimijaista yhteistyötä ja sen johtamista.

Erityisosaamisemme liittyy haastavassa tai haavoittuvassa asemassa oleviin ihmisiin, jotka tarvitsevat ennaltaehkäisevää työtä, tuen tarpeiden tunnistamista ja varhaista puuttumista, kohtaamista ja monenlaisia tukipalveluja.

Lue lisää DiakHubin omilta sivuilta.

Etsitkö tietoa Pieksämäen DiakHub-yksiköstä?

Diakin kampusrakennepäätöksen myötä Pieksämäelle kehitetään alueellinen DiakHub-yksikkö. Lue lisää kampusrakenneuudistuksen nettisivulta!


Yhteiskehittämisen monet muodot

DiakHubin ydintoiminta rakentuu Diakin kehittämien työkalujen pohjalle:

Monipuolinen hankeyhteistyö, julkaisut ja verkostot ovat esimerkkejä DiakHub-yhteistyön muodoista.