Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

YAMK-opintojen tulevaisuustyöpajat

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Mitä ylempien ammattikorkeakouluopintojen tulisi olla tulevaisuudessa? Miten opinnot saadaan yhdistettyä työelämän kehittämiseen? Osallistu työpajaan ja vaikuta!

Diakonia-ammattikorkeakoulu järjestää keskiviikkona 11.5. kaksi työpajaa, joissa ideoimme yhdessä, miten YAMK-tutkintoja toteutetaan Diakissa tulevaisuudessa. Toinen työpajoista pidetään verkossa ja toinen Diakin Helsingin-kampuksella.

Työpajat ovat suunnattu Diakin alumneille, YAMK-opinnoista kiinnostuneille, eri korkeakoulujen opiskelijoille sekä kaikille työelämässä toimiville. Ideoimme yhdessä monipuolisella osallistujajoukolla YAMK-tutkintojen tulevaisuutta.

  • Verkkotyöpaja Zoomissa ke 11.5. klo 13–15
  • Työpaja Helsingin-kampuksella (Kyläsaarenkuja 2) ke 11.5. klo 16–18

Ilmoittaudu työpajoihin 4.5. mennessä tästä linkistä.

Saat sähköpostiisi osallistumislinkin tai saapumisohjeet ennen tapahtumaa.

Mitä työpajoilla tavoitellaan?

Työelämällä ja opiskelijoilla on omat näkökulmansa, toiveensa ja odotuksensa YAMK-opintojen suhteen. Erilaisten näkemysten pohjalta voimme yhdessä ideoida opintoja, jotka tuottava mahdollisimman paljon lisäarvoa opiskelijoille ja työelämälle.

Mitä työpajassa tehdään?

Työpajaan ei tarvitse valmistautua etukäteen. Sinulla on oma näkemyksesi ja kokemuksesi, ja sen me haluamme kuulla. Työpajassa keskustelemme ja teemme ohjattuja pienryhmätöitä pohjautuen Diakin YAMK-opintojen kehittäjäryhmän alustuksiin.

Verkossa olevassa työpajassa hyödynnämme virtuaalista valkotaulua Miroa, johon saat opastuksen työpajan aikana. Miron ei siis tarvitse olla ennestään tuttu, eikä sen käyttämistä tarvitse jännittää. Työpajassa pidetään rento ilmapiiri, ja jos jokin työkalun käyttö ei onnistu, se ei haittaa osallistumista.

Diakin kampuksella pidettävässä työpajassa käytämme työskentelyssä muotoilukortteja, tusseja, paperia ja muita tutumpia tapoja.

Työpajaa vetää fasilitaattori Outi Kinnunen. Voit tutustua Outiin etukäteen hänen LinkedIn-profiilistaan.

Mitä tapahtuu työpajan jälkeen?

Työpajan anti tulee heti käyttöön! Aineistoa työstetään ja käsitellään, ja sen pohjalta muotoillaan tulevaisuuden YAMK-opiskelijan palvelupolku, opiskelijaprofiileja sekä hyödynnämme saatua ymmärrystä tulevaisuuden YAMK-opintojen rakenteen ja pedagogisten ratkaisujen suunnittelussa.

Kiitos siis sinulle jo etukäteen.

Yhteystiedot

Jos sinulla on kysyttävää työpajasta, olethan yhteydessä Outi Kinnuseen (outi.kinnunen@visionfactory.fi tai +358 50 3015069) tai Arja Koskeen (arja.koski@diak.fi tai +358 40 869 6016).

Kaikki tapahtumat