Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Työpaja: Kulttuurienvälinen vuorovaikutus

Sofia Helsinki, Sofiankatu 4 C
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy
Kaksi naista tutkivat hymyillen puhelinta, toisella pään peittävä huivi.

Kuinka eri kulttuuritaustoista tulevien välinen kommunikaatio voisi sujua ilman pahempia kömmähdyksiä? Tässä maksuttomassa työpajassa opit, mitä tapahtuu kulttuurien välisen vuorovaikutustilanteen aikana sekä saat vertaistukea monikulttuurisen työyhteisön vuorovaikutustilanteisiin.

Lisäksi työpajassa reflektoidaan omaa ajattelua ja toimintaa sekä opitaan, miten kulttuuri- ja katsomustietoisuus auttaa vähentämään ennakkoluuloja ja väärinkäsityksiä. Toimiva vuorovaikutus edistää henkilöstön hyvinvointia sekä rohkaisee ideoimaan ja antamaan palautetta.

Milloin? Ke 16.8. klo 8.30–11.00
Missä? Sofia Helsinki (Sofiankatu 4 C, 00170 Helsinki)sijainti kartalla

Etusijalla ilmoittautumisessa ovat sote-alan yrittäjät, yritysten ja sote-järjestöjen henkilöstö sekä yhteiskunnalliset yrittäjät.

ILMOITTAUDU TÄÄLLÄ.

Työpajan kouluttaja Lena Segler-Heikkilä työskentelee Diakonia-ammattikorkeakoulussa tulkkausalan yliopettajana. Hän on kiinnostunut erilaisista kommunikointikeinoista ja kommunikaation vaikutuksesta ihmisen hyvinvointiin. Hän on tutkinut ja opettanut kulttuurienvälistä viestintää ja vuorovaikutusta pitkään.

Etkö pääse paikalle? Ilmoittaudu maksuttomaan webinaariin 17.8. klo 13–14.30 tai osallistu kaikille avoimelle Työyhteisön vuorovaikutus -mikrokurssille.

Jäikö kysyttävää? Otathan yhteyttä 

Tapahtumatuottaja Veera Semi
puh. 050 331 9406
veera.semi@diak.fi

Projektikoordinaattori Jari Karjalainen
puh. 050 327 7378
jari.karjalainen@diak.fi

Tapahtuman järjestää Yritysten vihreä siirtymä, muutoskyvykkyys ja digitalisaatio (REACT, Etelä-Suomi) -hankkeen osatoteuttaja Diakonia-ammattikorkeakoulu. Hanke on rahoitettu REACT-EU -rahoituksella osana Euroopan unionin covid-19-pandemian johdosta toteuttamia toimia.

Tutustu hankkeen muuhun tarjontaan Yritysten muutoskumppanina -sivustolla.

Kaikki tapahtumat