Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Taidenäyttely Mira Mink

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy

Mira Mink -taitelija, oikealta nimeltään Mirka Leppänen, on omakustantaja, opettaja, kirjoittaja, taiteilija, tuottaja. Koulutus FM (Helsingin yliopisto, Italialainen filologia, kasvatustiede, 5 v.), opettajan pedagogiset (JaMk), tradenomi (Haaga-Helia -amk ent. Helsingin liiketalousinstituutti).

Mira Mink -taidenäyttelyssä kohtaavat runot ja kuvat. Projekti yhdistää valokuvat ja tekstit tekstuaalisiksi kuviksi, kumpikin osa-alue ovat osa pitkää itsenäistä työskentelyä, vuosilta 2017-2022.

Taidenäyttelyn avajaiset ovat 9.8.2023 klo 14. Näyttely on esillä 09.08. – 30.9.2023 Diakin Helsingin kampuksella.

”Näyttelyni kuvat ovat runokokoelma ja samalla kuvarunokirja. Kuvat ovat muun muassa urbaanin ja luonnon vastakohtia ja tekstit on valittu kolmesta aiemmin julkaistuista runoteoksesta. Tekstit 1-2 lukua on käännetty englanniksi (1 luku Kaleva -aiheesta vapaa käännös) ja 1 osa italiaksi.  Näyttelyni lisäksi kerron mielelläni taideprojektistani lisää hybdridi / monimuotoisen luennon muodossa. Aiheet voivat sopia moneen kurssiin, kuten Miten suunnittelet oman luovan projektin?, sillä käsittelen esimerkiksi oman osaamisen kehittämistä ja oppimista,” kertoo Leppänen.

Kaikki tapahtumat