Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Rahoitustapahtuma yhteiskunnallisille yrittäjille

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy
Rahoitustapahtuma yhteiskunnallisille yrittäjille. Graafisia, kulmikkaita ja värikkäitä elementtejä sisältävä tapahtumakuva.

Hei yhteiskunnallinen yrittäjä, mietityttääkö rahoitus- ja liiketoimintamalli? Tule kuuntelemaan ja keskustelemaan aiheesta yhdessä alan asiantuntijoiden kanssa! WISE-verkosto ja OBCD-hanke järjestävät rahoitusta käsittelevän tilaisuuden Helsingissä. Tampereella on mahdollisuus osallistua tapaamiseen yhdessä kisakatsomohengessä. Tilaisuutta on mahdollista seurata myös etänä.

Tapahtuma järjestetään samanaikaisesti hybridinä Helsingissä, Tampereella ja Teamsissa. Ilmoittautuminen viimeistään 18.03.2024 riippumatta siitä, osallistutko tapahtumaan paikan päällä, kisakatsomossa vai etänä.

Lähitapahtumissa seurataan asiantuntija-alustuksia, verkostoidutaan ja osallistutaan yhteisesti fasilitoituihin keskusteluihin. Molemmissa lähitapahtumissa järjestetään kahvitarjoilu.
Lähitoteutukseen paikkoja on jäljellä sekä Helsingissä että Tampereella.

Aika:

25.3.2024 klo 12.30–16.00

Paikat
:
Lähitapahtuma Helsingissä Silta-Valmennusyhdistyksen toimitiloissa (Annankatu 29 a 14)
Kisakatsomo Tampereella Silta-Valmennusyhdistyksen toimitiloissa (Viinikankatu 53, huom. rappuset)

Lisäksi osallistua voi myös paikasta riippumatta Teamsin välityksellä. Teams-kokouslinkit lähetetään ilmoittautuneille ennen tilaisuutta.

Kenelle?
Kaikille yhteiskunnallisille yrityksille ja keskeisille sidosryhmille, OBCD-ekosysteemin jäsenille ja WISE-verkostolle.

Mikä on WISE?
WISE eli Work Integration Social Enterprise on yhteiskunnallinen yritys, jonka yhteiskunnallinen missio on työllistäminen. Yritys voi toimia millä toimialalla vain ja olla joko osakeyhtiö, osuuskunta, säätiö tai yhdistys.

Mikä on OBCD?
Open Business for Community Development (Erasmus+) -hankkeessa selvitetään miten yhteisötalouden ja avoimen liiketoimintamallin (open business) näkökulmia ja lähestymistapoja voidaan hyödyntää yhteiskunnallisissa yrityksissä edesauttamaan yhteisöjen myönteistä kehitystä. Lisätietoa OBCD-hankkeesta hankkeen verkkosivuilta.

Ohjelma:
12:30  Alkusanat – Eeva Salmi, Silta-Valmennusyhdistys ry
12:45 Key note: Oikeus työhön – Helka Raivio, THL
13:15 Keskustelu
13:40 Tauko
14:00 Paneelihaastattelu: Näkökulmia työllisyyden tuottamiseen erilaisilla rahoituspohjilla ja liiketoimintamalleilla – Kimmo Kumlander, Silta-Valmennusyhdistys ry & Jarmo Hänninen, Osuuskuntien keskusjärjestö Pellervo ry
14:45  Vaikuttavuusperusteinen yksityinen rahoitus: mahdollisuudet ja haasteet – Ari Evwaraye, StartMore Impact
15:15 Keskustelu
15:45 Päätös: loppusanat ja palaute
16:00 Tilaisuus päättyy

Huom! Aikataulu on alustava ja muutokset ovat mahdollisia.

Tilojen esteettömyys: 
Tilat, joissa tapahtuma järjestetään eivät ole täysin esteettömiä. Pyrimme parhaamme mukaan järjestelemään tilat siten, että mahdollisimman moni pääsee osallistumaan tapahtumaan. Jos sinulla on kysymyksiä tai tarpeita esteettömyyteen liittyen, voit olla yhteydessä Maiju Uotilaan (maiju.uotila@siltavalmennus.fi, puh. 040 702 1237).

Ilmoittautuminen: https://forms.office.com/e/TkdCbWR4Dx
Ilmoittaudu viimeistään 18.03.2024.

Lomakkeella kerättäviä tietoja käytetään ainoastaan osallistujien todentamiseen ja tästä tapahtumasta viestimiseen ilmoittautuneille. Emme jaa ilmoittautuneiden tietoja ulkopuolisille, emmekä käytä tietoja ulkoiseen markkinointiin.

Kaikki tapahtumat