Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

3X10D-​käyttäjätapaaminen

Teams
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Nuoret istuvat, kuvassa nuorten kenkiä ja jalkoja.

Tervetuloa kuulemaan ja jakamaan kokemuksia Diakissa kehitettyjen 3X10D-​elämäntilannemittarien hyödyntämisestä käytännön työssä ja vaikutusten osoittamisessa.

3X10D-​käyttäjätapaaminen järjestetään Teamsissa torstaina 14.3.2024 klo 9–11. Ilmoittaudu mukaan tällä Webropol-​lomakkeella(siirryt toiseen palveluun). Saat Teams-​linkin ilmoittautumisen yhteydessä.

3X10D®-​​elämäntilannemittari tarjoaa ajantasaisen ja kattavan kuvan asiakkaan hyvinvoinnista niin moniammatilliselle tiimille kuin asiakkaalle itselleen. Mittareita on tällä hetkellä olemassa ekaluokkalaisille ja sitä vanhemmille nuorille. Lisäksi vanhemmille on omat mittarinsa perhetilanteensa tai lastensa hyvinvoinnin arvioimiseksi. Mittareista on tarjolla laajasti eri kieliversioita.

Tilaisuudessa kuulet myös, miten kaikkia Diakin kehittämiä mittareita kieliversioineen voi jatkossa hyödyntää ZekkiPron avulla. ZekkiPro on suunnattu kuntien, hyvinvointialueiden ja oppilaitosten hyvinvoinnista vastaaville henkilöille, kehittämishankkeissa työskenteleville sekä hyvinvointivaikutusten arviointia tarvitseville henkilöille. Se sopii hyvin myös työvälineeksi yksityisille palveluntuottajille sekä järjestösektorin toimijoille.

Tilaisuudessa kuullaan Hoivatie Oy:n, Ohjaamojen, Oulun Diakonissalaitoksen, Porin kaupungin, Suomen Punaisen Ristin sekä Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen kokemuksia.

3X10D-​elämäntilannemittarin käyttäjätapaamisessa ovat mukana Diakin tutkija Sakari Kainulainen ja erityisasiantuntija Reija Paananen.

3X10D-​elämäntilannemittareihin voit tutustua, kun tilaat DiakHubin uutiskirjeen sivuiltamme: https://diakhub.fi/palvelut/vaikuttavuus-​esiin-mittareilla-3x10d/(avautuu uuteen ikkunaan).

Kaikki tapahtumat