Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Keskusteleva ohjaus ja motivaatio -vinkkipaja

  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy
Kuvituskuva, jossa kaksi erilaista kahvikuppia ja teksti vinkkipaja: onnistunut monikulttuurinen ohjaaminen

Opiskelijat tulevat harjoitteluun kehittymään tulevaisuuden ammattilaisiksi erilaisin taustoin ja vahvuuksin. Miten rakentaa motivoiva ja vuorovaikutuksellinen ohjauskulttuuri, joka ottaa huomioon monikulttuuristuvan työelämän mahdollisuudet?

Opin portailta työelämään Satakunnasta -hanke järjestää tiiviin vinkkipajan työelämälle monikulttuuristen opiskelijoiden ohjauksesta sote-alalla: Keskusteleva ohjaus ja motivaatio. Tervetuloa mukaan maksuttomaan vinkkipajaan verkossa!

Ohjelma

14.00–14.10 Tilaisuuden avaus
14.10–14.35 Harjoittelunohjauksen, opiskelijan osaamiseen luottamisen ja työilmapiirin merkitys opiskelijan harjoittelumotivaatioon
14.35–14.50 Opiskelumotivaatiota edistäviä ja ehkäiseviä tekijöitä
14.50–15.20 Paneelikeskustelu opiskelijan motivaatiosta harjoittelunohjauksessa
15.20–15.30 Päätössanat

Lataa esite Opiskelijasta työpariksi -vinkkipajojen koko ohjelmasta (pdf).

Tapahtumat ovat osa Opin portailta työelämään Satakunnassa -hankkeen Kaikkien kahvihuone – moninaisuus työelämän vahvuutena -webinaari ja verkkotapahtumasarjaa.

Opin portailta työelämään Satakunnassa -hanke tukee maahanmuuttaja- ja romanitaustaisten sekä kansainvälisten tutkinto-opiskelijoiden opintoja ja siirtymää työelämään. Hankkeella vahvistetaan myös työelämän edustajien monikulttuurisuus- ja ohjausosaamista. Hanketta hallinnoi Diakonia-ammattikorkeakoulu (Diak). Osatoteuttajina toimivat Satakunnan ammattikorkeakoulu (Samk), Länsirannikon koulutus oy (WinNova) sekä Satakunnan koulutuskuntayhtymä (Sataedu). Hanke saa rahoitusta Euroopan sosiaalirahastolta.

Kaikki tapahtumat