Ladataan Tapahtumat

Kaikki tapahtumat

Porin-kampuksen avoimien ovien päivä verkossa

  • Tämä tapahtuma on mennyt.

Tervetuloa tutustumaan Diakin Porin-kampukselle!

Satakunnan korkeakoulupäivä on Satakunnan ammattikorkeakoulun, Porin yliopistokeskuksen ja Diakonia-ammattikorkeakoulu Porin-kampuksen yhteistyössä järjestämä avointen ovien päivä verkossa. Tapahtuma järjestetään tiistaina 24.11. Tapahtuman aikana päästään tutustumaan koulutustarjontaan ja korkeakouluelämään Satakunnassa.


Korkeakoulupäivän livesisältö

Päivän aikana Diakin Porin-kampuksen opiskelijat ottavat haltuun Diakin Instagram-tilin ja vastaavat yhdessä henkilökunnan kanssa opiskeluun liittyvät kysymyksiin Discord-kanavalla klo 12-16. Päivään liittyviä postauksia voi seurata tunnisteen #100korkeakoulupäivä alla.

Käy tutustumassa Korkeakoulupäivän Discordiin. Eri kanavilla voit kysyä opiskelusta niin yleisesti kuin suoraan tietyltä korkeakoululta. Tervetuloa höpöttämään diak-kanavalle! Kysymyksiisi vastaavat niin opiskelijat kuin henkilökunta.

Korkeakoulupäivän Discord-kanavalle pääset tästä.


Lue lisää

Videolla tuleva sairaanhoitaja Sara kertoo, miksi valitsi hoitoalan ja Diakin:

 


Opinto-ohjaajille

Webinaari toisen asteen opinto-ohjaajille järjestetään 20.11. klo 10-11. Tilaisuudessa Diakin opinto-ohjaajat esittelevat sosiaali-, terveys-, kirkon ja tulkkauksen alojen AMK- ja YAMK-koulutuksia ja kevään 2021 yhteishakujen hakukohteita. Webinaarissa on mukana myös Diakin tutkinto-opiskelijoita kertomassa opinnoistaan ja vastailmassa kysymyksiin.

Ilmoittaudu mukaan tämän linkin kautta. Lähetämme torstaina 19.11. osallistumislinkin tapahtumaan ilmoittautuneille.

Yhteistyössä: Satakunnan ammattikorkeakoulu, Porin yliopistokeskus ja Diak

Kaikki tapahtumat