Siirry sisältöön
Ladataan Tapahtumat

Besties with Pori

Promenadikeskus, Yrjönkatu 17
  • Tämä tapahtuma on mennyt.
Vapaa pääsy

Diakonia-ammattikorkeakoulun hallinnoima Monikielinen Ohjaamo -hanke ja Porin Ohjaamo järjestävät yhdessä alle 30-vuotiaille porilaisille nuorille ilmaisen Besties with Pori -tapahtuman 15. helmikuuta Promenadikeskuksessa. Luvassa on Fathi Ahmedin stand upia sekä ystävystymistä Speed Friending -tyyliin. Nuorten tiukkoihin kysymyksiin vastaamassa ovat uusi kaupunginjohtaja sekä sivistystoimialan toimialajohtaja.

Porin Promenadikeskus
Yrjönkatu 17
28100 Pori
Klo 18–20

Tapahtuma ei vaadi ennakkoilmoittautumista.

Tapahtuman juontaa koomikko Fathi Ahmed, jonka huumorista ei puutu terävyyttä. Ahmed pääseekin Besties with Pori -tapahtumassa stand up -komiikan ohessa esittämään tulevalle kaupunginjohtaja Lauri Innalle ja sivistystoimialan johtaja Esa Kohtamäelle nuorten kysymyksiä hot seat -osiossa.

Komiikalla höystetyssä tapahtumassa nuorilla on myös mahdollisuus tutustua toisiinsa Ohjaamon suunnittelemassa Speed Friending -tyylisessä ystävystymisessä. Ideana on vaihtaa juttukaveria ja tutustua mahdollisimman moneen. Nuoret voivat kysyä toisilleen valmiiksi listattuja tutustumiskysymyksiä, joiden on tarkoitus rikkoa jäätä. Speed Friending järjestetään suomeksi ja englanniksi.

Kaikki tapahtumat