Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: tulkkauksen lehtori

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle tulkkauksen lehtoria määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.8.2024-31.7.2025 perhevapaan sijaiseksi.

Tulkkauksen lehtori opettaa viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen koulutuksessa. Tehtäviin kuuluu puhevammaisten kommunikaation ja tulkkauksen opettaminen. Muita mahdollisia opetussisältöjä ovat asiakasryhmät, pedagogiset opinnot ja harjoittelun ohjaus. Lisäksi tulkkauksen lehtorin tehtävään kuuluu opetussuunnitelmien laatiminen ja kehittäminen yhdessä tiimin kanssa. Tulkkauksen lehtori osallistuu myös TKI-toimintaan, kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa. Opetusta toteutetaan monimuotoisesti lähiopetuksena ja verkkoympäristössä.

Täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen ja sinulla on puhevammaisten tulkkauksen tutkinto sekä kokemusta käytännön tulkkaustyöstä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi. Työskentelemme sujuvasti etänä ympäri Suomen.

Lehtorin palkkaus yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan (alkupalkka 3 566,06 € ilman lisiä).

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Satu Elo, p. 040 596 3416, 7.5.2024 klo 14–16, 10.5.2024 klo 12–13 ja 15.5. klo 15–16, satu.elo@diak.fi

Haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 26.5.2024. Haastattelut voidaan aloittaa ennen hakuajan päättymistä. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.