Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: opiskelijapalveluiden asiantuntija, koulutussuunnittelu

Haemme nyt Diakiin opiskelijapalveluiden asiantuntijaa koulutussuunnitteluun toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2024 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Opiskelijapalveluiden asiantuntijan tehtäviin kuuluvat sosiaali- ja terveysalan sekä avoimen AMK:n koulutussuunnittelun tehtävät. Työtehtäviä ovat mm. lukuvuosisuunnittelu, opintotarjonnan valmistelu ja opintojen lähijaksojen suunnittelu sekä lukujärjestysten rakentaminen yhteistyössä tiimin sekä alojen opetushenkilöstön kanssa. Asiantuntija osallistuu myös opetuksen kehittämisen tukemiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Opiskelijapalveluiden asiantuntija toimii Diakin Peppi-järjestelmän yhtenä pääkäyttäjänä.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa,
  • kokemusta koulutussuunnittelusta ja/tai opiskelijahallinnosta,
  • hyviä tiimityöskentelytaitoja sekä kirjallisia ja suullisia vuorovaikutustaitoja,
  • itsenäistä, oma-aloitteista ja ratkaisukeskeistä työskentelytapaa,
  • korkeakoulukentän tuntemusta,
  • hyviä tietoteknisiä taitoja sekä innokkuutta järjestelmien haltuunottoon ja kehittämiseen.

Arvostamme sosiaali- tai terveysalan tuntemusta sekä Peppi-järjestelmän tai muun opiskelijahallinnon järjestelmän syvää osaamista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta riippuen tehtävän kuukausipalkka asettuu välille 3 000–3 500 €.

Tehtävä voi sijoittua mille tahansa Diakin toimipaikoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalveluiden päällikkö Pia Juusela, p. 050 572 7753, 10.1. klo 14–16 ja 15.1. klo 9–11, pia.juusela@diak.fi.

Haethan tehtävään viimeistään 21.1.2024. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.