Siirry sisältöön

Opiskelija, tule tekemään Diakin TikTokia some-vaikuttajien ohjauksessa!

Haluatko tulla mukaan hauskaan tiimiin inspiroitumaan, luomaan uutta ja tekemään Diakia näkyväksi TikTokissa? Nyt on tilaisuutesi!

TikTok-vaikuttajat Anni Marjomaa (@anniesofian) ja Miika Suvanto (@pikahutz) jatkavat keväällä suosittuja TikTok-työpajoja, joihin voi osallistua Diakin Helsingin-kampuksella. Pajoissa pääset toteuttamaan yhdessä heidän kanssaan some-sisältöjä Diakin TikTok-kanavalle.

Työpajoissa opetetaan sosiaalisen median hyödyntämistä työelämässä sekä tuotetaan pienessä tiimissä lyhyitä videosisältöjä Diakin someen.

Tule mukaan juuri sellaisena kuin olet

Etsimme nyt Diakin opiskelijoita, jotka haluavat sitoutua kevään 2024 ajaksi mukaan toimintaan. Sinulla ei tarvitse olla aiempaa kokemusta vastaavasta tekemisestä – tekemällä oppii.

Opiskelija on kevään aikana mukana 2–5 työpajassa Diakin Helsingin-kampuksella ideoimassa sisältöjä ja näyttelemässä yhdessä muiden kanssa TikTok-videoilla. Yksi työpaja kestää noin 3 tuntia ja työpajoja pidetään joustavasti sellaisina ajankohtina, jotka sopivat mahdollisimman monelle. Ilmoittautuessa ei siis tarvitse vielä sitoutua tiettyihin päiviin. Osallistumisesta saa 80 euron palkkion per työpaja.

Tarkoitus on pitää hauskaa rennossa ja kannustavassa ilmapiirissä, oppia some-sisällöntuotannosta ammattilaisilta ja tehdä Diakin ainutlaatuista opiskeluelämää tutuksi koko Suomelle. Työpajoissa on helppoja ja mukavia näyttelemistehtäviä, ja itse pääsee vaikuttamaan siihen, mihin osallistuu.

Toivotamme mukaan kaikenikäisiä ja -näköisiä eri alojen opiskelijoita Helsingin-kampukselta. Muidenkin kampusten opiskelijat ovat tervetulleita, mutta emme valitettavasti pysty kustantamaan matkakuluja.

TikTok-lähettiläänä saat:

  • 80 euron palkkion per työpaja, lähettilään tulee sitoutua vähintään kahteen työpajaan keväällä 2024
  • esiintymis-, markkinointi-, ja some-koulutusta ammattilaisilta
  • pääset tutustumaan ja ryhmäytymään mukavan tiimin muihin jäseniin.

Kiinnostuitko? Hienoa! Lähetäthän lyhyen vapaamuotoisen hakemuksesi WhatsAppilla markkinointikoordinaattori Anna Pihlajamäelle numeroon 050 346 5169. Kerro viestissä, miksi haluaisit mukaan tiimiin, mitä opiskelet ja kuinka monennetta vuotta.

Lisätiedot: viestinta@diak.fi