Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: viestinnän asiantuntija hankkeeseen

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle osa-aikaista (50 %) viestinnän asiantuntijaa Nuorten mielenterveyden tuki työelämässä ja työelämään siirryttäessä -hankkeeseen määräaikaiseen tehtävään ajalle 15.11.2023 – 31.3.2025.

Syyskuussa alkaneessa Silta-Valmennusyhdistyksen koordinoimassa hankkeessa ensisijaisena tavoitteena on kasvattaa työnantajien, oppilaitosten ja työterveyshuollon osaamista nuorten työntekijöiden mielenterveyden ja työkyvyn tukemisessa erilaisin menetelmin. Hanke tarjoaa myös työuran alussa tai sille siirtymässä oleville työikäisille nuorille matalan kynnyksen mielenterveyttä ja työelämätaitoja vahvistavaa tukea. Hankkeen toimia suunnitellaan, toteutetaan ja arvioidaan yhdessä nuorten kanssa.

Hankkeen osatoteuttajia ovat Diak, Kuntoutussäätiö, Mielenterveyden keskusliitto, Tampereen ammattikorkeakoulu, Valo-Valmennusyhdistys, Vaasan yliopisto ja Väestöliiton Hyvinvointi Oy. Diak vastaa hankkeen viestinnän koordinaatiosta.
Hankkeen rahoittaa sosiaali- ja terveysministeriö EU:n elpymis- ja palautumistukivälineestä (RRF) osana Suomen kestävän kasvun ohjelmaa.

Viestinnän asiantuntijana

  • vastaat hankkeen markkinointi- ja viestintätoimenpiteet sisältävästä työpaketista,
  • tuet hankkeen tavoitteiden saavuttamista ja teet muiden viestijöiden kanssa vaikuttavaa, näyttävää ja yhdenmukaista toteutusta,
  • vastaat viestintä- ja markkinointisuunnitelman toteuttamisesta, toteutuksen seurannasta sekä päivittämisestä,
  • suunnittelet ja toteutat toimenpiteitä yhdessä päätoteuttajan, työpakettien vetäjien ja osatoteuttajien kanssa,
  • tehtäviisi kuuluvat myös hankkeen tapahtumien suunnitteluun ja toteutukseen osallistuminen, niistä viestiminen ja markkinointi.

Sinulla on

  • soveltuva korkeakoulututkinto,
  • kokemusta hankeviestinnästä tai viestinnän ja markkinoinnin projekteista,
  • valmiudet toimia verkostomaisessa hankkeessa vastuullisena työpaketin vetäjänä,
  • tavoitteellinen, määrätietoinen ja itseohjautuva työskentelyote,
  • sujuva suomen kielen suullinen ja kirjallinen taito.

Eduksi katsomme kokemuksen vaikuttamisviestinnästä sekä nuoriin ja/tai mielenterveyteen liittyvästä viestinnästä.
Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta riippuen osa-aikaisen (50 %) tehtävän kuukausipalkka asettuu välille 2000–2250 €.

Lisätietoja tehtävästä antaa projektipäällikkö Jaana Toikkanen, p. 050 401 0406, 30.10. klo 9–11 ja 1.11. klo 10–12.

Haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 8.11.2023. Haastattelut voidaan aloittaa jo hakuaikana ja tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.