Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: kirkon alan lehtori Ouluun tai Helsinkiin

Haemme nyt Diakin Oulun- tai Helsingin-kampukselle kirkon alan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.2.2024 alkaen.

Kirkon alan lehtori opettaa ja ohjaa ensisijaisesti teologisia ja muita kirkon alan ammatillisia aineita sekä opinnäytetöitä.

Tehtäviin kuuluu myös ryhmävastaavan tehtävät sekä koulutuksen ja Diakin verkoston kehittämiseen ja yhteistyöryhmiin osallistuminen. Lisäksi kirkon alan lehtori osallistuu Diakin hanketoimintaan ja edistää yhteistyötä työelämäverkostojen kanssa. Opetuksen kehittäminen tapahtuu verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa.

Olet koulutukseltasi teologi ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Eduksi katsomme tohtoritutkinnon.

Arvostamme kokemusta ja asiantuntemusta seurakuntatyöstä, kansainvälisestä ja monikulttuurisesta työstä sekä laaja-alaista osaamista opetettavissa aineissa. Eduksi tehtävässä on kokemus diakoniasta, kirkon nuorisotyöstä ja varhaiskasvatuksesta, ammattikorkeakoulupedagogiikan tuntemus ja verkko- ja monimuotopedagogiikan osaaminen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Lehtorin palkkaus yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan (alkupalkka 3 566,06 € ilman lisiä).

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse koulutuspäällikkö Jussi Murtovuori, p. 050 308 6651, 9.11. klo 10–12, 10.11. klo 11–12, 13.11. klo 9–11.

Haethan tehtävään viimeistään 16.11.2023. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.