Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: sosiaalialan lehtori Ouluun

Haemme nyt Diakin Oulun-kampukselle sosiaalialan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2024 alkaen.

Sosiaalialan lehtori opettaa, ohjaa opinnäytetöitä ja harjoitteluita sekä toimii ryhmävastaavana. Hän osallistuu Diakin tutkimus-, kehitys- ja innovaatiotoimintaan sekä kehittää Diakin työelämäyhteistyötä ja kansainvälistä toimintaa.

Sinulla on ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Sinulla on laaja-alaista kokemusta ja asiantuntijuutta sosiaalityöstä, sosiaalialan verkostojen tuntemusta, sekä vahvaa ymmärrystä hyvinvointialojen kehitysnäkymistä.

Arvostamme kokemusta monimuoto- ja verkkopedagogiikasta sekä kiinnostusta verkkokurssien ympäristöjen kehittämiseen. Sinulla on vahvat vuorovaikutus-, ohjaus- ja yhteistyötaidot ja opetat sujuvasti suomen ja tarvittaessa englannin kielellä. Tunnet myös sosiaalialan digitaalisten palvelukonseptien, sähköisen asioinnin ja verkkoneuvonnan käytäntöjä ja kehittämisnäkymiä.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Tehtävä sijoittuu Diakin Oulun-kampukselle, mutta työtehtäviä on mahdollisesti ajoittain myös muilla kampuksilla.

Lehtorin palkkaus yksityisen opetusalan työehtosopimuksen mukaan (alkupalkka 3 566,06 € ilman lisiä).

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö Merja Ylönen, p. 050 052 3702, 24.10. klo 12–16, 26.10. klo 12–16, 1.11. klo 12–16.

Haethan tehtävään viimeistään 5.11.2023. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.