Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: projektipäällikkö Mahdollisuus osallisuuteen -hankkeeseen

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle osa-aikaista (70 %) projektipäällikköä Mahdollisuus osallisuuteen -hankkeeseen määräaikaiseen tehtävään ajalle 30.10.2023–31.8.2026

Mahdollisuus osallisuuteen -hankkeessa vahvistetaan romaniyhteisön jäsenten osallisuutta, minälähtöistä voimaantumista ja elämänhallintaa COVID-19-kriisin jälkeen. Hankkeen pilottialueet ovat Helsinki, Espoo, Vantaa ja Lohja. Diak on hankkeen päätoteuttaja ja osatoteuttajana toimii Suomen Romanifoorumi ry. Hankkeen kohderyhmänä ovat työvoiman ulkopuolella olevat ja työttömät, ilman ammatillista koulutusta olevat romanit. Kohderyhmästä tavoitellaan erityisesti alle 30-vuotiaita nuoria. Projektipäällikön työparina Diakissa toimii hankeasiantuntija.

Projektipäällikkönä vastaat

  • ryhmähankkeen johtamisesta ja kaikkien osatavoitteiden suunnittelusta, yhteiskehittämisestä, koordinoinnissa, arvioinnista, mallinnuksesta sekä juurrutus- ja levittämistyöstä
  • Diakin vastuulla olevien osatavoitteiden toteutuksesta
  • Diakin osatoteutuksen hankehallinnosta, taloudesta, maksatus- ja seurantaraportoinnista, ohjausryhmän toiminnasta ja toimit yhteyshenkilönä rahoittajan suuntaan
  • hankeviestinnästä ja julkaisujen/artikkelien työstämisestä yhdessä Diakin hankeviestinnän asiantuntijan ja ryhmähankkeen hanketiimin kanssa.

Lisäksi osallistut etäkahvilatoiminnan toteuttamiseen ryhmähankkeen hanketiimin kanssa.

Sinulla on

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • kokemusta monitoimijaisen hankkeen johtamisesta, hallinnosta ja verkostoyhteistyöstä
  • kokemusta romanitoimijoiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä, romanien koulutus- ja/tai työllistymispolkujen tuesta sekä romanikulttuurin asiantuntemusta
  • erinomaiset verkostot hankkeen pilottialueiden romaniväestöön ja romanityön kentälle
  • hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot
  • itsenäinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen työskentelytapa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta riippuen osa-aikaisen (70 %) tehtävän kuukausipalkka asettuu välille 3100–3305 €.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Suvi Äärilä, p. 050 505 6960, 9.10. klo 13–14 ja 10.10 klo 15–16, suvi.aarila@diak.fi.

Haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 15.10.2023. Haastattelut voidaan aloittaa ennen hakuajan päättymistä. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.