Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: projektipäällikkö Le phallo butti! -hankkeeseen

Haemme nyt Diakiin projektipäällikköä Le phallo butti! Ota työstä kiinni! -hankkeeseen määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.11.2023–28.2.2026.

Le phallo butti! Ota työstä kiinni! -hankkeen päätavoitteena on edistää satakuntalaisten ja varsinaissuomalaisten romanien työllistymistä ja koulutukseen hakeutumista syventämällä yhteistyötä järjestöjen, kaupunkien työllisyyspalvelujen sekä työnantajien kesken. Hankkeen aikana edistetään sekä yksittäisten romanien työmarkkinatilannetta että luodaan yhdessä kaupunkien kanssa pysyviä rakenteita romanien työllistymisen edistämiseksi. Diak on hankkeen päätoteuttaja ja osatoteuttajina toimivat Länsi-Suomen Romanit ry ja Markku Juhani Fingerroosin muistosäätiö.

Projektipäällikkönä

 • vastaat ryhmähankkeen johtamisesta
 • vastaat yhteistyön rakentamisesta työnantajien, työnantajajärjestöjen sekä kaupunkien työllisyyspalvelujen kanssa
 • vastaat Diakille kuuluvien hankkeen työpakettien toteuttamisesta (viestinnälliset keinot työnantajien asenteiden muuttamiseksi sekä työnantajien ja romanityönhakijoiden kohtaamisen edistäminen)
 • vastaat hankeviestinnästä ja julkaisujen työstämisestä sekä levittämistyöstä yhteistyössä hankkeen viestinnän asiantuntijan ja hanketiimin kanssa
 • vastaat Diakin osatoteutuksen taloudesta, maksatus- ja seurantaraportoinnista sekä toimit yhteyshenkilönä rahoittajan suuntaan
 • vastaat hankkeen ohjausryhmän toiminnasta.

Sinulla on

 • soveltuva korkeakoulututkinto tai käytännön työssä osoitettu vankka projektipäällikkökokemus
 • kokemusta romanitoimijoiden kanssa tehtävästä yhteistyöstä, romanikulttuurin asiantuntemusta sekä kokemusta romanien koulutukseen hakeutumisen ja/tai työllistymisen tuesta
 • kokemusta monitoimijaisen hankkeen johtamisesta, hallinnosta ja verkostoyhteistyöstä
 • hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot
 • itsenäinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen työskentelytapa.

Hankkeen toiminta sijoittuu Länsi-Suomeen ja tehtävä edellyttää jonkin verran läsnäoloa toiminta-alueella.

Tehtävä voi sijoittua Diakin Porin- tai Helsingin-kampukselle.

Valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta riippuen tehtävän kuukausipalkka asettuu välille 3800–4300 €.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Suvi Äärilä, p. 050 505 6960, suvi.aarila@diak.fi.

Haethan tehtävään viimeistään 29.10.2023. Haastattelut voidaan aloittaa ennen hakuajan päättymistä. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.