Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: TKI-asiantuntija

Haemme nyt Diakin Oulun-kampukselle TKI-asiantuntijaa määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.9.2023 - 28.2.2025.

TKI-asiantuntijana työskentelet

  • MILAVA-hankkeessa (50 % työajasta)
  • sosiaalialan opetustyössä ja muissa alan hankkeissa (50 % työajasta)

MILAVA-hankkeessa työskentelet hankkeen projektikoordinaattorina ja vastaat Diakin osatoteutuksesta hankkeessa. MILAVA-hankkeen tavoitteena on (1) kehittää ja pilotoida erilaisia perhepalvelurakenteisiin linkittyviä matalan kynnyksen isien valmennukseen sekä keskinäiseen vertaistukeen perustuvia työmenetelmiä, (2) vahvistaa perhepalveluissa työskentelevien henkilöiden osaamista ja (3) edistää isien aktiivista toimijuutta heitä itseään ja hyvinvointia koskevissa asioissa. Diak on hankkeen osatoteuttaja ja Oulun ammattikorkeakoulu hallinnoi hanketta. Hankkeen muina osatoteuttajina ovat Kajaanin ja Lapin ammattikorkeakoulut sekä Oulun yliopisto.

Sosiaalialan opetustyössä ja muissa alan hankkeissa pääset hyödyntämään sosiaalialan osaamistasi. Työskentelet sosiaalialan lehtorina Diakin tutkintoon johtavassa koulutuksessa opettaen sosionomikoulutuksen sisältöjä lähi- ja verkko-opetuksessa. Osa työnkuvasta on vielä määrittelemättä, koska odotamme rahoituspäätöksiä useista uusista hankkeista.

Sinulla on soveltuva korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen.

Odotamme sinulta

  • käytännön kokemusta opetus- ja hanketyöstä
  • asiantuntemusta sosiaalialasta, erityisesti lapsi- ja perhepalveluista
  • hyviä ohjaus-, yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja
  • aktiivista, joustavaa ja itseohjautuvaa työotetta
  • kiinnostusta hanketyöhön sekä opetus- ja ohjaustehtäviin

Valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta riippuen tehtävän kuukausipalkka asettuu välille 4 300–4 900 €.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Ilse Vogt, p. 040 509 2538, 8.8. klo 15–16, ilse.vogt@diak.fi

Haethan tehtävään viimeistään 13.8.2023. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.