Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: assistentti hankkeiden taloushallintoon

Haemme nyt Diakiin assistenttia hankkeiden taloushallintoon toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 15.8.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Assistenttina teet ammattikorkeakoulun tutkimus- ja kehittämistoiminnan sekä muiden hankkeiden taloushallintoon ja dokumentointiin liittyviä tehtäviä, kuten hankkeiden talouden seurantaa, raportointia sekä maksatushakemuksia. Tuet projektipäällikköjä hankkeiden talousasiaoissa sekä vastaat talouden ja rahoittajan ohjeiden toteutumisesta omalla vastuualueellasi. Osallistut myös hankkeiden budjetointiin hankkeen valmisteluvaiheessa. Sinulla on mahdollisuus päästä osallistumaan ja kehittämään osaamistasi myös muissa talouden tehtävissä.

Sinulla on

  • soveltuva korkeakoulututkinto (esim. tradenomin tutkinto tai muu vastaava koulutus)
  • hyvät tietotekniset valmiudet ja kykyä uusien järjestelmien haltuunottoon
  • kokemusta ja osaamista projektien tai hankkeiden taloushallinnosta ja kirjanpidosta
  • organisointi- ja priorisointikykyä,
  • asiakaspalvelutaitoa sekä hyviä vuorovaikutus- ja yhteistyötaitoja.

Tehtävässä tarvitaan hyvää englannin kielen kirjallista ja suullista taitoa sekä aktiivista ja itsenäistä työotetta. Eduksi katsomme ammattikorkeakoulussa käytössä olevien järjestelmien tuntemusta (esim. Eura2021, Eura2014, M2, Netvisor ja Navita).

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta riippuen tehtävän kuukausipalkka asettuu välille 2700–3300 €.

Tehtävä voi sijoittua mille tahansa Diakin toimipaikoista. Diakissa on joustavat etätyökäytännöt.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtaja Anna-Kaisa Kiiski, p. 050 528 2818, 27.6. klo 12–14, 10.7. klo 10–12, 1.8. klo 10–12, 3.8. klo 9–11, anna-kaisa.kiiski@diak.fi.

Tehtävä täytetään heti sopivan henkilön löydyttyä ja haastattelut aloitetaan jo hakuaikana. Haethan tehtävään pian, kuitenkin viimeistään 6.8.2023. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.