Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: opiskelijapalveluiden asiantuntija, koulutussuunnittelija

Haemme nyt Diakiin koulutussuunnitteluun opiskelijapalveluiden asiantuntijaa määräaikaiseen tehtävään ajalle 4.9.2023-31.7.2024 perhevapaan sijaiseksi.

Opiskelijapalveluiden asiantuntijan tehtäviin kuuluvat humanistisen- ja kasvatusalan sekä sosiaali- ja terveysalan koulutussuunnittelun tehtävät perustutkintojen ja YAMK-tutkintojen osalta. Valmistelet opintotarjonnan ja suunnittelet opintojen lähijaksot sekä rakennat lukujärjestyksen yhteistyössä tiimin sekä alojen opetushenkilöstön kanssa. Asiantuntijana osallistut myös opetuksen kehittämisen tukemiseen yhdessä muun tiimin kanssa. Opiskelijapalveluiden asiantuntijana toimit Diakin Peppi-järjestelmän yhtenä pääkäyttäjänä.

Sinulla on

  • soveltuva korkeakoulututkinto
  • kokemusta koulutussuunnittelusta ja/tai opiskelijahallinnosta
  • hyvät tiimityöskentelytaidot sekä kirjalliset ja suulliset vuorovaikutustaidot
  • itsenäinen, oma-aloitteinen ja ratkaisukeskeinen työskentelytapa
  • korkeakoulukentän tuntemusta
  • hyvä tietotekniset taidot sekä innokkuutta järjestelmien haltuunottoon ja kehittämiseen.

Arvostamme humanistisen ja kasvatusalan ja/tai sosiaali- tai terveysalan tuntemusta ja Peppi-järjestelmän tai muun opiskelijahallinnon järjestelmän osaamista.

Valittavan henkilön kokemuksesta ja osaamisesta riippuen tehtävän kuukausipalkka asettuu välille 3 000–3 500 €.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Tehtävä voi sijoittua mille tahansa Diakin toimipaikoista.

Lisätietoja tehtävästä antaa opiskelijapalveluiden päällikkö Pia Juusela, p. 050 572 7753, 21.6. klo 12-16, 3.8. klo 10–13, 4.8. klo 13–16, pia.juusela@diak.fi.

Haethan tehtävään viimeistään 6.8.2023. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.