Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: koulutus- ja tutkimuspäällikkö (Diak Master School)

Haemme nyt Diakiin koulutus- ja tutkimuspäällikköä uuden Diak Master Schoolin käynnistäjäksi ja kehittäjäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Diakin strategia ulottuu vuoteen 2030, ja syksyllä 2023 käynnistyvä Diak Master School on yksi sen keskeisistä osa-alueista. Sen alle kootaan Diakin ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot, Master-tutkinnot, YAMK-tasoiset avoimen ammattikorkeakoulun opinnot, Diakin erikoistumiskoulutukset, laajat täydennyskoulutukset sekä niihin liittyvä tutkimus- ja kehittämistoiminta.

Koulutus- ja tutkimuspäällikkönä vastaat Diak Master Schoolin toiminnan käynnistämisestä, sen tuloksellisesta johtamisesta ja taloudellisesta onnistumisesta. Operatiivisen johtamisen lisäksi odotamme sinulta myös panosta Diakin strategian kehittämiseen ja toteuttamiseen. Teet aktiivisesti työtä Diak Master Schoolin tutkimus- ja kehittämistoiminnan sekä kansainvälisyyden edistämiseksi. Olet kiinnostunut TKI-toiminnan ja koulutuksen yhdistämisestä innovatiivisiksi pedagogisiksi ratkaisuiksi.

Johtamaasi tiimiin kuuluvat Diakin yliopettajat sekä lehtoreita, joiden työ painottuu Diak Master Schoolin toimintoihin. Päällikkönä toimit tiimin innostavana ja tavoitteiden saavuttamista tukevana esihenkilönä. Tehtävässäsi vastaat myös tiimisi henkilöstön työn suunnittelusta, työnjaosta ja rekrytoinneista.

Lisäksi odotamme sinulta, että:

  • olet suorittanut soveltuvan lisensiaatin tai tohtorin tutkinnon, ja sinulla on asetuksen 1129/18.12.2014 määrittämä yliopettajan kelpoisuus
  • tunnet koulutusalamme ja sinulla on vahvat näytöt pedagogisesta osaamisesta, digitalisaation kehittämisestä ja TKI-toiminnasta
  • omaat kokemusta korkeakouluympäristöstä ja innostavasta esihenkilötyöstä asiantuntijaorganisaatiossa
  • työskentelet sujuvasti tutkimus- ja koulutusyhteistyössä suomeksi ja englanniksi.

Meille Diakissa on tärkeää arvoperusteinen ja ihmislähteinen johtaminen. Johtamisen tulokset ja vaikutukset muodostuvat hyvän henkilöstöjohtamisen ja luottamusta rakentavan toimintakulttuurin kautta. Kuuntelemme opiskelijoiden ääntä ja teemme tiivistä yhteistyötä opiskelijakuntamme kanssa.

Työ on valtakunnallista ja sitä voi tehdä osittain etänä. Tehtävä voi sijoittua mille tahansa Diakin toimipaikoista.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • koulutusjohtaja, vararehtori Pirjo Hakala, p. 040 869 6001, 20.6. ja 21.6. klo 8–16, 2.8. klo 13–14, hakala@diak.fi
  • kehitysjohtaja Elina Ylikoski, p. 040 550 9393, 27.6. klo 12–15, 3.8. klo 9–12, ylikoski@diak.fi

Haethan tehtävään viimeistään 6.8.2023. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.