Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: hallinnon asiantuntija

Haemme nyt Diakin Helsingin-kampukselle hallinnon asiantuntijaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Hallinnon asiantuntijana keskeisiä tehtäviäsi ovat yleishallinnon koordinointi sekä hallinnon prosessien, ohjeiden ja sovelluksien kehittäminen. Tehtäviisi kuuluu sopimushallinnon tehtäviä sekä hankintaprosessien tukemista.

Hallinnon asiantuntijana vastaat keskeisesti Diakin tiedon- ja asianhallinnasta. Ohjaat ja kehität Diakin tiedonhallinnan kokonaisuutta ja digitaalisia menettelytapoja. Viet eteenpäin ja koulutat tiedon laatuun, käyttöön ja hallintaan liittyviä prosesseja sekä seuraat ja sovellat tiedonhallintaa koskevaa sääntelyä ja ohjeistuksia. Tehtäviisi kuuluvat myös kirjaamon ja arkistohallinnan tehtäviä sekä asiakirjahallinnan kehittämistä, neuvontaa ja koulutusta.

Odotamme sinulta

  • soveltuvaa korkeakoulututkintoa hallinnon ja/tai tiedonhallinnan alalta
  • usean vuoden työkokemusta tehtävään soveltuvista julkishallinnon tehtävistä sekä perehtyneisyyttä julkishallintoa koskevaan tiedonhallinnan sääntelyyn, viranomaisvaatimuksiin ja ohjeistuksiin
  • ajantasaista tietojärjestelmäosaamista sekä ymmärrystä hallinnon, tiedonhallinnan ja asiakirjahallinnon digitaalisista prosesseista
  • kehittämisintoa ja kykyä visioida uusia hallinnon toimintamalleja ja -käytänteitä
  • kykyä johtaa muutosprojekteja, ratkaisukeskeistä ja proaktiivista työskentelyotetta sekä asiakaslähtöisyyttä
  • hyviä vuorovaikutus- ja viestintätaitoja sekä kouluttajan taitoja
  • erinomaista suomen kielen taitoa, hyvää englannin kielen taitoa ja tyydyttävää ruotsin kielen taitoa.

Eduksi katsomme, jos sinulla on tietosuojaosaamista ja kokemusta hankintaprosesseista.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi. Tehtävässä pääset kehittämään ja rakentamaan uutta talous- ja hallintopalveluiden kokonaisuutta yhdessä asiantuntevan tiimin kanssa.

Lisätietoja tehtävästä antaa talous- ja hallintojohtaja Anna-Kaisa Kiiski, p. 050 528 2812, ke 22.3.23 klo 12–16, pe 24.3. klo 12–15, anna-kaisa.kiiski@diak.fi.

Haethan tehtävää pian, kuitenkin viimeistään 9.4.2023. Aloitamme haastattelut mahdollisesti jo hakuaikana.