Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: koulutuspäällikkö Diak Master School

Haemme nyt Diakiin koulutuspäällikköä Diak Master Schoolin vetäjäksi toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen.

Diakin strategia ulottuu vuoteen 2030, ja syksyllä 2023 käynnistyvä Diak Master School on yksi sen keskeisistä osa-alueista. Sen alle kootaan Diakin ylemmät ammattikorkeakoulututkinnot, Master-tutkinnot, YAMK-tasoiset avoimen ammattikorkeakoulun opinnot, Diakin erikoistumiskoulutukset sekä laajat täydennyskoulutukset.

Koulutuspäällikkönä vastaat Diak Master Schoolin toiminnan käynnistämisestä, sen tuloksellisesta johtamisesta ja huolehdit sen taloudellisesta onnistumisesta. Operatiivisen johtamisen lisäksi odotamme sinulta myös panosta Diakin strategian kehittämiseen ja toteuttamiseen. Teet aktiivisesti työtä Diakin Kumppanuudet ja innovaatiot -tulosalueen kanssa, olet kiinnostunut innovatiivisista pedagogisista ratkaisuista ja haluat kokeilla niitä ennakkoluulottomasti.

Johtamaasi tiimiin kuuluvat Diakin yliopettajat sekä lehtoreita, joiden työ painottuu Diak Master Schoolin toimintoihin. Koulutuspäällikkönä toimit tiimin innostavana ja tavoitteiden saavuttamista tukevana esihenkilönä. Tehtävässäsi vastaat myös tiimisi henkilöstön työn suunnittelusta, työnjaosta ja rekrytoinneista.

Lisäksi odotamme sinulta, että:

  • olet suorittanut soveltuvan lisensiaatin tai tohtorin tutkinnon, ja sinulla on asetuksen 1129/18.12.2014 määrittämä yliopettajan kelpoisuus.
  • tunnet koulutusalamme ja sinulla on vahvat näytöt pedagogisesta osaamisesta ja digitalisaation kehittämisestä.
  • omaat kokemusta korkeakouluympäristöstä ja innostavasta esihenkilötyöstä asiantuntijaorganisaatiossa.
  • työskentelet sujuvasti tutkimus- ja koulutusyhteistyössä suomeksi ja englanniksi.

Meille Diakissa on tärkeää arvoperusteinen ja ihmislähteinen johtaminen. Johtamisen tulokset ja vaikutukset muodostuvat hyvän henkilöstöjohtamisen ja luottamusta rakentavan toimintakulttuurin kautta. Kuuntelemme opiskelijoiden ääntä ja teemme tiivistä yhteistyötä opiskelijakuntamme kanssa. Opiskelijoiden tulee olla myös sinulle sydämen asia.

Työ sijoittuu Helsingin-kampukselle ja työtehtävät ovat valtakunnallisia. Työn aloitus on 1.5.2023 alkaen tai sopimuksen mukaan.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040 869 6001, pirjo.hakala@diak.fi, 10.3. klo 13-15 ja 14.3. klo 10.30-11.30

Haethan tehtävään 26.3.2023 mennessä. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.