Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: koulutusjohtaja

Haemme nyt Diakiin koulutusjohtajaa toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.9.2023 alkaen. 

Koulutusjohtajana olet Diakin johtoryhmän jäsen ja vastaat koko koulutustoimintamme sekä koulutusta tukevien palveluidemme johtamisesta. Toimit tulosalueen päälliköiden esihenkilönä ja johdat alueesi toimintaa tuloksellisesti huolehtien sen liiketaloudellisesta onnistumisesta. Olet kiinnostunut uusista, innovatiivisista pedagogisista ratkaisuista ja haluat kokeilla niitä ennakkoluulottomasti. Seuraat aktiivisesti koulutusaloillamme tapahtuvia muutoksia sekä toimit vaikuttavasti alueellisen ja yhteiskunnallisen päätöksenteon ja edunvalvonnan foorumeissa.

Diakin strategia ulottuu vuoteen 2030. Se on kunnianhimoinen ja edellyttää meiltä jatkuvaa kehittämistä. Koulutuksen jatkuva uudistaminen on strategiamme kulmakivi. Tämä vaatii sinulta vahvaa panostusta ja kiinnostusta strategiseen johtamiseen.

Meille Diakissa on tärkeää arvoperusteinen ja ihmisläheinen johtaminen. Johtamisen tulokset ja vaikutukset muodostuvat hyvän henkilöstöjohtamisen ja luottamusta rakentavan toimintakulttuurin kautta. Kuuntelemme opiskelijoiden ääntä ja teemme tiivistä yhteistyötä opiskelijakuntamme kanssa. Opiskelijoidemme tulee olla sinulle sydämen asia.

Lisäksi odotamme sinulta, että:

  • olet suorittanut tohtorin tutkinnon
  • tunnet laajasti koulutusmaailmaa ja TKI-toimintaa
  • sinulla on vankkaa kokemusta asiantuntijaorganisaation ja muutoksen johtamisesta
  • verkostoidut helposti ja rakennat tavoitteellisesti uusia kumppanuuksia
  • työskentelet luontevasti niin kansallisten kuin kansainvälistenkin kumppaneidemme kanssa
  • sinulla on erinomainen suomen ja englannin kielen taito

Työ sijoittuu Helsingin-kampukselle ja työtehtävät ovat valtakunnallisia ja kansainvälisiä.

Lisätietoja tehtävästä antavat:

  • Toimitusjohtaja, rehtori Elina Juntunen, p. 040 7661312, ke 8.3. klo 15–15.45, ma 13.3. klo 15–16 ja pe 17.3. klo 8–9
  • Henkilöstöjohtaja Päivikki Rentola-Hemmi, p. 050 3133 435, to 9.3. klo 13–14 ja ke 15.3. klo 14–15.

Haethan tehtävää viimeistään keskiviikkona 22.3.2023. Liitäthän hakemukseen CV:n ja hakemuskirjeen.