Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: kirkon alan lehtori Ouluun

Haemme nyt Oulun-kampukselle kirkon alan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.4.2023 alkaen.

Kirkon alan lehtori opettaa ja ohjaa ensisijaisesti diakonian ja muita kirkon alan ammatillisia aineita sekä opinnäytetöitä.

Tehtäviin kuuluu myös ryhmävastaavan tehtävät sekä koulutuksen ja Diakin verkoston kehittämiseen ja yhteistyöryhmiin osallistuminen. Lisäksi kirkon alan lehtori osallistuu Diakin hanketoimintaan ja edistää työelämäverkostoja. Opetuksen kehittäminen tapahtuu verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa.

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Arvostamme kokemusta ja asiantuntemusta seurakunnan diakoniatyöstä, kansainvälisestä ja monikulttuurisesta työstä sekä laaja-alaista osaamista opetettavissa aineissa. Eduksi tehtävässä on kokemus diakoniasta, kirkon nuorisotyöstä ja varhaiskasvatuksesta, ammattikorkeakoulupedagogiikan tuntemus ja verkko- ja monimuotopedagogiikan osaaminen.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutuspäällikkö, Jussi Murtovuori, p. 050 308 6651, 27.2. klo 9–11, 1.3. klo 16–18 ja 2.3. klo 9–10.

Haethan tehtävää viimeistään 5.3.2023.