Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: projektipäällikkö hankkeeseen

Haemme nyt Diakin hallinnoimaan ESR-rahoitteiseen Länsi-Suomen Ohjaamot yhdessä - selvitys Ohjaamoiden viestinnän kehittämiseksi ja nuorten osallisuuden vahvistamiseksi -hankkeeseen Poriin projektipäällikköä määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.3.–31.12.2023.

Hankkeen hallinnoijana ja toteuttajana toimii Diak ja yhteistyökumppaneina Porin, Tampereen ja Turun Ohjaamot. Hankkeen kohderyhmään kuuluvat Ohjaamot Pirkanmaalla, Satakunnassa ja Varsinais-Suomessa. Hankkeen tavoitteena on kerätä nuorilta, heidän huoltajiltaan, Ohjaamoilta ja niiden sidosryhmiltä palautetta Ohjaamoiden yhteisen viestinnän ja nuorten osallisuuden kehittämiseksi sekä analysoida palaute ja tehdä analyysin pohjalta suunnitelma Ohjaamoiden yhteisen toiminnan kehittämiseksi.

Projektipäällikkönä vastaat hankkeen johtamisesta, viestinnästä, maksatuksista ja raportoinnista sekä näiden lähettämisestä rahoittajalle aikataulun mukaisesti.  Vastuullasi on hankkeen toimenpiteiden 1–4 toteuttaminen, eli:

(1) Länsi-Suomen Ohjaamoiden työryhmän perustaminen,
(2) neljän kyselyn (sisältää myös haastatteluja) suunnittelu ja toteutus,
(3) ostopalveluna hankittavan viestintäasiantuntijan kilpailuttaminen ja perehdyttäminen tehtäväänsä sekä
(4) hankkeen loppujulkaisun toimittaminen ja havaintojen esitteleminen Ohjaamoille.

Sinulla on tehtävään soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä aikaisempaa kokemusta hankkeiden johtamisesta ja hanketyöskentelystä. Osaat toteuttaa hankkeen kyselyt ja haastattelut sekä niiden analysoinnin, raportoinnin ja loppujulkaisun koostamisen sujuvasti. Tehtävässä tarvitset hyviä yhteistyö- ja vuorovaikutustaitoja sekä kykyä innostaa kohderyhmään kuuluvia mukaan yhteistyöhön.  Tehtävässä on eduksi, jos sinulla on aiempaa kokemusta Ohjaamossa työskentelystä tai olet tehnyt yhteistyötä Ohjaamoiden kanssa.

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Sari Vilminko p. 040 091 0223, ke 15.2. klo 14–15 ja ti 21.2. klo 15–16.

Haethan tehtävään viimeistään 26.2.2023.