Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: projektipäällikkö SataTerve -hankkeeseen

Haemme Porin-kampukselle SataTerve –hankkeeseen terveydenhoitotyön koulutuksen kehittämisestä kiinnostunutta projektipäällikköä määräaikaiseen työsuhteeseen ajalle 1.1. - 31.12.2023.

SataTerve -hankkeen tavoitteena on kartoittaa Satakunnassa toimivien terveydenhoitajien ja terveyden edistämistyötä tekevien terveysalan ammattilaisten osaamistarpeet alueella 5-10 vuoden aikajänteellä. Kartoituksen perusteella tehdään suositukset siitä, miten Satakunnassa huomioidaan muuttuvan toimintaympäristön vaatimukset alan koulutuksessa ja työelämässä toimivien osaamisen kehittämisessä. Hankkeessa luodaan myös kaksi opintojaksoa työelämässä toimiville terveyden edistämistyötä tekeville ammattilaisille.

Projektipäällikkö vastaa hankkeen toteutumisesta tavoitteiden mukaisesti ja rahoittajayhteistyöstä hankkeen aikana.  Projektipäällikkö toteuttaa hankkeeseen sisältyvän kartoituksen, siihen kuuluvat ryhmäkohtaiset teemahaastattelut ja raportoi tulokset. Tehtäviin kuuluu myös tuloksiin pohjautuen kahden opintojakson valmistelu yhteistyössä Diakin lehtorin kanssa.

Sinulla on terveydenhoitajan tutkinto ja asetuksen 1129/2014 mukainen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuus sekä kokemusta terveydenhoitajan työstä. Tunnet laaja-alaisesti terveysalaa ja sen palvelujärjestelmiä. Aiempi kokemus projektityöskentelystä ja projektien hallinnoinnista on tehtävässä eduksi. Työssä onnistumisessa auttavat hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot sekä valmius työelämän yhteistyöverkostojen rakentamiseen.

Tarjoamme sinulle haastavan ja monipuolisen tehtävän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työtehtävät koetaan merkityksellisiksi.

Lisätietoja tehtävästä antaa kehityspäällikkö Sari Vilminko p. 040-091 0223, 24.10. klo 14-15 ja 26.10. klo 14-15 sekä koulutuspäällikkö Annukka Armanto p. 040-0156349, 25.10. klo 14-15 ja 27.10. klo 14-15.

Haethan tehtävään viimeistään 6.11.2022.