Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: koulutuspäällikkö

Haemme nyt Diakiin tulkkauksen, kielten ja viestinnän tiimiin koulutuspäällikköä toistaiseksi voimassa olevaan tehtävään. 

Diakissa koulutuspäällikkö varmistaa yhdessä tiiminsä ja muiden koulutuspäälliköiden kanssa laadukkaan ja nykyaikaisen opetuksen toteutumisen ja sujumisen. Koulutuspäällikkö osallistuu opetuksen ja pedagogiikan kehittämiseen sekä mahdollistaa työelämäyhteistyön ja hanketoiminnan toteutumista opetuksessa. 

Koulutuspäällikön tehtävässä vastaat tiimisi opetushenkilöstön työn suunnittelusta, organisoinnista ja työn kehittämisestä. Toimit innostavana ja tiimiä tukevana esihenkilönä 25 lehtorille. Johtamasi tiimin vastuulla ovat viittomakielen ja puhevammaisten tulkkauksen sekä asioimistulkkauksen koulutukset, englannin, ruotsin sekä suomen kielen ja viestinnän opetus. Vastaat tiimisi tulostavoitteiden saavuttamisesta ja raportoit koulutusjohtajalle.  

Sinulla on soveltuva ylempi korkeakoulututkinto sekä opettajan pedagogiset opinnot tai vahvaa näyttöä pedagogisesta osaamisesta. Arvostamme kokemusta esihenkilötyöstä, työstä opetuksen ja koulutuksen parista sekä tulkkausalan koulutuksen ja / tai kielten opetuksen hyvää tuntemusta. Aiempi kokemus vastaavista tehtävistä korkeakouluympäristössä ja asiantuntijuus digitalisaation kehittämisestä koulutuksen toimialalla katsotaan tehtävässä eduksi.  

Koulutuspäällikkönä sitoudut Diakin strategiaan ja toimintakulttuuriin sekä edistät omalla johtamistavallasi niiden toteutumista. Koulutuspäällikkönä ja esihenkilönä olet innostava ja sinulla on vahvat yhteistyötaidot. Pystyt ratkaisukeskeisellä ja kehittävällä otteella päätöksentekoon sekä viestit sujuvasti suomen ja englannin kielellä.  

Tehtävä sijoittuu ensisijaisesti Diakin Helsingin-kampukselle, mutta tehtävän hoitaminen edellyttää työskentelyä osittain Turun-kampuksella kesään 2023 asti.  

Lisätietoja tehtävästä antaa koulutusjohtaja Pirjo Hakala, p. 040 869 6001, 29.9. klo 14-16 ja 30.9. klo 8-10, pirjo.hakala@diak.fi 

 Haethan tehtävään viimeistään 9.10.2022.