Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: kirkon alan lehtori Helsinkiin

Diakin Helsingin-kampuksen portaat
Haemme nyt Helsingin-kampukselle kirkon alan lehtoria toistaiseksi voimassa olevaan työsuhteeseen 1.1.2023 alkaen. 

Kirkon alan lehtori opettaa ja ohjaa ammatillisia sekä teologisia aineita ja opinnäytetöitä. Tehtäviin kuuluu myös ryhmävastaavan tehtävät sekä koulutuksen ja Diakin verkoston kehittämiseen ja yhteistyöryhmiin osallistuminen. Lisäksi kirkon alan lehtori osallistuu Diakin hanketoimintaan ja edistää työelämäverkostoja. Opetuksen kehittäminen tapahtuu verkostomaisessa organisaatiossa, jossa tiimityö sekä opiskelija- ja työelämälähtöiset toimintatavat ovat keskeisessä asemassa. 

Olet koulutukseltasi teologi ja täytät asetuksen 1129/2014 mukaisen ammattikorkeakoulun lehtorin kelpoisuusvaatimuksen. Arvostamme kokemusta ja asiantuntemusta seurakuntatyöstä, kansainvälisestä ja monikulttuurisesta työstä sekä laaja-alaista osaamista teologisissa aineissa. Eduksi tehtävässä on kokemus diakoniasta, kirkon nuorisotyöstä ja varhaiskasvatuksesta, ammattikorkeakoulupedagogiikan tuntemus ja verkko- ja monimuotopedagogiikan osaaminen. Katsomme eduksi myös tohtoritutkinnon. 

Tarjoamme sinulle monipuolisen tehtäväkentän valtakunnallisessa, kansainvälistyvässä ammattikorkeakoulussa. Pääset myös osaksi yhteisöllistä asiantuntijaorganisaatiota, jossa työskentely koetaan merkitykselliseksi. 

Lisätietoja tehtävästä antaa puhelimitse koulutuspäällikkö Jussi Murtovuori p. 050 308 6651 27.9. klo 16.30-17.30, 30.9. klo 8.30-10.30 ja 3.10 klo 8.15-9:15 

Haethan tehtävää viimeistään 9.10.2022.