Siirry sisältöön

Avoimet työpaikat: projektikoordinaattori hankkeeseen

Haemme työllisyyden, osallisuuden ja kiertotalouden Prikka kiertoon -kehittämishankkeeseen projektikoordinaattoria määräaikaiseen tehtävään ajalle 1.10.2022–30.4.2023.Myös aikaisempi aloitus on mahdollinen.

ESR-rahoitteisen hankkeen tehtävänä on hävikkiruoan logistiikkaprosessien, tilaus-toimitusketjun sekä digitaalisten ratkaisuiden kehittäminen. Toiminta tarjoaa erilaisia sosiaalisen työllistämisen mahdollisuuksia työelämän ulkopuolella, haasteellisessa työmarkkina-asemassa oleville oululaisille. Hankkeella edistetään kohderyhmiin kuuluvien työkykyä, hyvinvointia ja voimavaroja sekä tehostettua ura- ja koulutusohjausta.

Hankkeen päätoteuttaja on Helsingin Diakonissalaitoksen säätiö. Osatoteuttajat ovat Diakonia-ammattikorkeakoulun ohella Oulun kaupunki, Oulun Diakonialaitoksen säätiö ja Oulun ev.-lut. seurakuntayhtymä. Hankkeen toiminta keskittyy Oulun Hiukkavaaran alueelle.

Hanke toteutetaan työpakettien avulla ja Diak vastaa työpaketista 3: Toiminnan tulosten arvioiminen ja toiminnan kehittäminen. Projektikoordinaattorin tehtävät keskittyvät erityisesti tämän työpaketin toteutukseen.

Projektikoordinaattorina

  • suunnittelet ja toteutat hankkeen ryhmätoimintojen sisältöjä yhdessä Oulun kaupungin projektikoordinaattorin kanssa (työpaketti 3). Ryhmätoiminnoilla edistetään hankkeen kohderyhmän voimavaroja ja osaamista
  • koordinoit hankkeen viestintää
  • osallistut myös hankkeen muiden työpakettien toteutukseen.

Sinulla on

  • työhön soveltuva koulutus (myös YAMK-opiskelijat voivat hakea tehtävään)
    kokemusta ryhmänohjauksesta sekä tapahtumien suunnittelusta ja toteuttamisesta
    kyky kohdata ja tukea haastavassa työmarkkina-asemassa olevia ihmisiä
  • aktiivinen työote
  • hyvät yhteistyötaidot ja verkosto-osaamista
  • hyvät kirjalliset- ja suulliset vuorovaikutustaidot
  • kokemusta sosiaalisen median hyödyntämisestä viestinnän keinona.

Tarjoamme sinulle kiinnostavan ja haastavan tehtävän laajassa valtakunnallisessa verkostossa. Lisätietoa tehtävästä antaa kehityspäällikkö Ilse Vogt, ilse.vogt@diak.fi, p. 040 5092538 1.9. klo 15.30–16.30 ja 6.9. klo 16.00–17.00.

Haethan tehtävään viimeistään 11.9.2022.